Annons

Köksmästare

Berns Event

Berns, som ägs av Stureplansgruppen sedan 2011, är ett av Sveriges äldsta och största mötes- och nöjesetablissemang. Här kan du uppleva våra 10 eventlokaler, 82 hotellrum, restaurangerna Berns Asiatiska (snart ISAAN’) och Calle P samt flertalet barer, takterrasser och nattklubbsverksamhet. Ett fantastiskt hus, med många möjligheter! Berns Event består av event, konferenser och konserter samt avdelningarna projektledning, drift och teknik. Vi genomför varje år ca 600 bokningar och tar hand om över 60 000 gäster.

Berns Event söker nu en professionell och kreativ köksmästare som vill driva och utveckla arbetet hos oss. I rollen ansvarar du bland annat för att bygga och leda teamet i det dagliga arbetet, ekonomi, inköp, utveckla produkten, kvalitetssäkring samt har personalansvar. Du arbetar aktivt under service både dag, kväll och helg samt ser till att vara närvarande där det händer.

Vi söker:
För att vara aktuell för rollen vill vi att du har några års erfarenhet av liknande tjänst, gillar att leda och arbeta med människor samt är noggrann i ditt utförande. Du har erfarenhet av stordrift och logistik, goda kunskaper i köksekonomi och känsla för kvalitet på såväl mat som upplägg och presentation. Avslutningsvis hanterar du det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt är en flexibel och stresstålig lagspelare.

Tjänsten är på heltid, med start enligt överenskommelse. Varierande arbetstider dag, kväll och helg förekommer.

Vi erbjuder:
– En stor och rolig arbetsplats, med mycket historia och hög kvalitet.
– En seriös arbetsgivare med bra villkor och kollektivavtal.
– En anställning hos en stor koncern – där alla verksamheter är unika och har sitt eget uttryck och egna personlighet.
– Ett helt hus med härliga kollegor. För oss är det viktigt med gemenskap och glädje!

Ansökan
Vi tillsätter tjänsten löpande och önskar därav din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att få höra mer om dig och dina ambitioner!

Bästa hälsningar, Jessica Wallgren, Event Manager

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02