Annons

Köksmästare

Isaberg Restaurang

Köksmästare
Vi söker en köksmästare som vill vara med och ta vår restaurang till nya höjder. Att tillsammans med Jörgen och Maria Andersson, som har det övergripande ansvaret för Palmgrengruppens kök, fortsätta men även förnya det gedigna arbete som alltid varit vår stolthet. Du kommer att leda vårt köksteam i den dagliga driften och har därför stor erfarenhet från olika verksamheter och stor passion för ditt yrke.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och har huvudansvaret för att köket når sina mål när det gäller ekonomi, kvalitet, logistik och livsmedelssäkerhet. Du har förmågan att skapa ett högpresterande team omkring dig som på ett naturligt sätt kan samarbeta och se helheten i verksamheten. Du är en positiv person som har en förmåga att entusiasmera dina kollegor.

Kvalifikationer
relevant utbildning från kök/hotell/restaurang, minst 3 års erfarenhet som kökschef/köksmästare alternativt 5 års erfarenhet som souschef i en större organisation. Starkt ledarskap, goda kunskaper inom köksekonomi, behärskar office-paketet och engelska i tal och skrift. I tjänsten ingår dag, kvälls- och helgarbete.

Är du den vi söker? Skriv en ansökan där du berättar om dig själv, bifoga CV och meritförteckning och skicka till HR-ansvariga malin.a@palmgrengruppen.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig i kök, Jörgen Andersson, jorgen@isaberg.se 070-626 06 65 eller VD Hans Palmgren, hans@palmgrengruppen.se 070-550 98 75. Tjänsten är en fast heltidsanställning med inledande provanställning. Lön enligt överenskommelse, liksom tillträde. Intervjuer sker löpande.

Om oss
Isaberg Höganloft bedriver restaurang-konferens-catering- och eventverksamhet. ”En smak av Småland” är ledstjärna och maten som serveras är i största möjliga mån närproducerad och säsongsvarierad. Restaurangen ligger vid aktiva och vackra friluftsområdet Isaberg, här finns roliga och äventyrliga aktiviteter med bland annat ett av Sveriges bästa cykelområde för mountainbike. Vi har även en av Sveriges bästa golfbanor. Uppskattar du en aktiv fritid så är detta en självklar plats för dig!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02