Annons

Köksmästare

Halmstad Plaza

Vill du vara med och sätta vårt nytillskott ProfilHotels Halmstad Plaza på Sverigekartan?

Hotellet kommer definitivt bli den nya snackisen i Halmstad, med en skybar som erbjuder en havsutsikt utöver det vanliga och med en restaurang som serverar det bästa från det Italienska och amerikanska köket. Nu har du möjlighet att vara med när dörrarna öppna för alla första gången! Vi söker medarbetare till flera roller, kika in på vår hemsida för alla annonser.

Vi söker en köksmästare till nybyggda Halmstad Plaza.
Vi söker en Köksmästare med hög serviceanda, organisationsförmåga och sinne för detaljer. Som Köksmästare inspirerar och utvecklar teamet till att leverera en härlig smakupplevelse och en mötesplats och härlig restaurangupplevelse. Bra kvalité står i fokus och med ditt engagemang bidrar du, tillsammans med dina kollegor till att alla våra gäster får ett personligt bemötande och bästa möjliga service.

Som vår Köksmästare axlar du ansvaret för köket med ansvar för sedvanliga köksmästaruppgifter så som exempelvis lagerhållning och inventeringar, bokslut, egenkontroll, beställningar m.m. Du hanterar bemanning och schemaläggning utifrån verksamhetens behov.

Du deltar själv i den dagliga verksamheten vilket även kan innebära helgarbete vid större beställningar/grupper.
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av liknande arbete och vill arbeta i en trivsam miljö och i ett högt tempo. Du är noggrann, handlingskraftig, flexibel som anpassar dig efter de behov som uppstår. Du är en innovativ och inspirerande samt motiverande ledare, en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i huset.

Du har vana att hantera råvaror på ett lämpligt sätt och att ha stenkoll på din köksekonomi då vi arbetar mycket med hållbarhet. Du kan svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan
Skicka in ditt CV och personliga brev nedan. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!

Om oss
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av trettioåtta hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter i dagsläget ca 650 årsanställda och omsätter strax över 900 MSEK.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02