Annons

Köksmästare

Halltorps Gästgiveri

Köksmästare till nyöppning av Halltorps Gästgiveri
Under sommaren 2021 öppnar vi anrika Halltorps Gästgiveri i ny tappning efter omfattande renoveringsarbeten. Under namnet House of Foods ryms inte mindre än sex olika matkoncept: Fine dining med vinkällare – vanlig restaurang med take-away – glasscafé med lyxtoast för lättare måltider – bar/club – delikatessbutik med ostprovning.

Vår köksmästare kommer att axla ansvaret för den gastronomiska traditionen samt för menyn i restaurang och take away.

De matupplevelser som vi tillsammans skapar kommer att vara Halltorps autentiska hjärta. Som en mötesplats för njutning och välbefinnande med gastronomin i fokus.
Vi hoppas att du är den som kan bli vår nya köksmästare. Du är något av en fantasifull expert på att kombinera mat och dryck, planera kreativa menyer med hänsyn till ekonomi, näringsvärde och tillagningstekniker. Du har erfarenhet av att driva verksamhet och utveckla ett gott samarbetsklimat där medskapare (medarbetare) trivs.

Arbetsuppgifter
Som köksmästare är du med och skapar, förädlar och utvecklar gästgiveriets matkoncept och ansvarar för köksverksamheten i sin helhet.

Du är tillsammans med övriga nyckelpersoner med på resan att göra gästgiveriet till en av Ölands självklara destinationer.

Du bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel.

Som köksmästare har du stora möjligheter att påverka gästgiveriets måltidsfilosofi och sätta din egen prägel i köket.

Du har personalansvar för verksamheten i köket.

Du har en viktig roll vid rekrytering av medskapare för att tillvarata gästgiveriets stora potential.

Du håller i medarbetarsamtal och hanterar bemanningsplanering och ändringar av scheman.

Du ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.

Du har naturligt även ett antal uppgifter av administrativ karaktär som köksekonomi, lagerhållning, inköp, rutiner och inventeringar.

Arbetstiden följer gästgiveriets öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommarsäsongen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du har tidigare arbetat med buffé och à la carte.

Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som kökschef.

Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har goda kunskaper i engelska, i tal.

Du har körkort och tillgång till egen bil.

Det är meriterande om du är utbildad sommelier.

Vi erbjuder en 100% tillsvidareanställning som startar med en provanställning.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Om du har möjlighet skulle vi uppskatta om du sänder med en kort videohälsning.
Skicka din ansökan till: jan-eirik.johansen@halltorp.se

Välkommen till Halltorp!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02