Annons

Köksmästare

Turinge Hotel

Turingefamiljen söker Köksmästare.

Turinge Hotels verksamhet växer och nu behöver vi komplettera vårt duktiga team med en erfaren Köksmästare. Kärleken till maten värderas högt, men även förmågan till ett gott samarbete med fokus på att få ett grymt flow i kök, servering och disk. Vi strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse vilket ställer höga krav på din kreativitet och känsla för det lilla extra.

Som person är du driven, tydlig, tar initiativ och har ledarerfarenheter. Du ska i ett nära samarbete med vår Eventchef utveckla och ta fram spännande och smakfulla menyer.
Med en positivt och ödmjuk ledaranda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del i den framtida utvecklingen av vår verksamhet.

Meriterande är självklart tidigare arbeten där vi mot referenser ser tillbaka på din karriär och var du har arbetat. Du bör ha minst två års erfarenhet som Köksmästare och kunna arbeta både kvällar och helger. Vårt geografiska läge kräver körkort och tillgång till egen bil.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstiden är varierande med mycket kvälls- och helgarbete. Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal.

Vi erbjuder personlig utveckling i ett blomstrande och expansivt företag i sörmländska lilla Turinge. Besök gärna vår hemsida: www.turingehotel.se

Varmt välkommen att mejla ansökan och CV till: katarina@turingehotel.se
Turinge Hotel
Gamla Strängnäsvägen 335 B, 155 91 Nykvarn
Telefon: +46 8 14 22 14, menyval 4

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02