Annons

Köksmästare

Team Skansen på Öland

Hotel Skansen är en hotell, spa, konferens och restauranganläggning med 79 rum, flera konferenslokaler varav den största kan ta emot ca 250 gäster. Vi har en spa-avdelning med 6 behandlingsrum samt relaxavdelning. I våra matsalar och festvåning kan vi ta emot ca 650 sittande matgäster samtidigt. Hotel Skansen är i ständig utveckling – vi vill mer! Våren 2021 stod vår nya frukost/lunch matsal klar efter totalrenovering och vi bytte samtidigt även alla bord och stolar i vår a la carte restaurang för att nämna något.

Du kommer arbeta delvis i team men behöver också kunna jobba självständigt. Du ska kunna ta eget ansvar samt ha personalansvar för avdelningen. Under sommartid består ditt team av ca 8-10 personer. Rekrytering av säsongspersonal är en viktig del i arbetet för att även under högtryck kunna leverera en toppen produkt!

Du skall vara inspirerande/kreativ och komma med tankar och idéer för att utveckla presentation och innehåll på våra bufféluncher och vår a la carte meny som serveras alla dagar från kl 11.30 året runt.

Arbetstiden är förlagd till alla dagar i veckan, med olika tider efter behov. Schemaplanering, inköp med mera är en del av det dagliga arbetet. Men framförallt är du delaktig i allt som händer i köket.

Som köksmästare har du en självklar plats i ledningsgruppen som träffas kontinuerligt, även alla avdelningschefer har avstämningsmöten månadsvis med mera.

Du har ett leende som smittar och ett intresse för att ge våra gäster bästa möjliga service och smakupplevelse. Du har lätt att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.

Är du vår Nya ledstjärna i köket på Hotel Skansen, det tror vi. Tillsammans skapar vi möjligheter för en genuin och anrik produkt!

Välkommen att maila in din ansökan.

Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
Meriterande
• Köksmästare – 5 års erfarenhet eller mer

Utbildning
Meriterande
• Gymnasial utbildning

Kompetenser
Meriterande
• Mästarbrev, kock – kallskänka
• Restaurangkök
• Gesällbrev, kock – kallskänka

Om anställningen
Lönetyp: Fast månadslön

Var ligger arbetsplatsen?
Tingshusgatan 1
38631 Färjestaden

Arbetsgivaren
La Bonhour AB
www.hotelskansen.com

Kontakt
• Fredrik Norén
Hotelldirektör/Ägare
fredrik@hotelskansen.com
070-962 70 95

Sök jobbet
Ansök senast 31 augusti.
Ange referens Köksmästare i din ansökan.
Mejla din ansökan till jobb@hotelskansen.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02