Annons

Köksmästare

Cuckoo´s nest Restaruang & Bar – Radisson Blu Riverside Hotel

Cuckoo’s Nest är en restaurang & bar och en mötesplats för visionärer och drömmare, kreatörer och tvärtomtänkare, innovatörer och möjlighetsmänniskor. Beläget i Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen, Göteborg. Att Cuckoo’s Nest är en plats där man befinner sig i gränslandet mellan genialitet och galenskap avspeglar sig i allt från inredning till servicen till våra gäster. Restaurangen är tvåfaldig vinnare av priset Europas Bästa Bar.

Eftersom gränsen mellan genialitet och galenskap är hårfin, döpte vi restaurangen till Cuckoo’s Nest. Vi tror att du kommer att känna dig som hemma.

Radisson Blu är ett internationellt varumärke med hotell världen över och vad är det inte som säger att detta kan vara en dörr ut i världen. 

Vi söker nu en köksmästare som är positiv, kreativ, lyhörd, engagerad och sätter gästernas behov och önskemål först. Du har en ödmjuk framtoning och är van att leda och inspirera ett större team, allt för att skapa matupplevelser våra gäster sent kommer glömma. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och resultatinriktad och van att jobba mot uppsatta mål. Att jobba service tätt tillsammans med ditt team både dagtid och kvällar är något du tycker är roligt. Som ledare inspirerar och motiverar du teamet i det dagliga arbetet och lyfter deras och dina idéer så att ni tillsammans skapar menyer som överraskar med säsongens råvaror. Som en av hotellets ledare ser du till att alla avdelningar jobbar tillsammans och jobbar efter Winn Hotel Groups kärnvärden – PEGA.

Siffror är något du går igång på och du ansvarar över inköp, kostnadsberäkning, inventering och hela kökets ekonomi och resultat. I rollen ser du till att din avdelning har en optimal och effektiv bemanning och schemaläggning samt följer gällande avtal och ser till att medarbetare får rätt utbildning för personlig och yrkesmässig utveckling.

Du ansvarar för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering.

Som köksmästare är du en av hotellets nyckelpersoner och ingår i hotellets ledningsgrupp som består av ledare som har förmågan och viljan att utveckla sig själv, våra medarbetare och hela verksamhet mot uppsatta mål. Du vågar tänka utanför boxen och delar gärna med dig av din idéer för att hotellet ska bli en destination gästen inte vill missa.

Du som person brinner för att leverera matupplevelser som våra gäster sent kommer glömma. Vi söker dig som är innovativ, serviceminded och sätter gästers önskemål först. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet av arbete i kök med professionell matlagning. Att jobba noggrant och leverera kvalitét är viktigt för dig.

Att bjuda på dig själv, vara engagerad i kollegor och gäster på hotellet är självklart för dig och du har nära till skratt och bus. Du gillar att överraska våra gäster och gör det lilla extra för att de ska få en minnesvärd upplevelse. Att till exempel gå ut med tallriken till gästen och berätta om maten på tallriken som du själv lagat tycker du är roligt och ser gärna att dina medarbetare gör detsamma.

Vi ser att du har haft en roll som köksmästare tidigare och trivs med att leda, motivera och inspirera dina medarbetare.

Är detta något som låter intressant för dig? Sök!

Det vi erbjuder dig är en roll där du jobbar som Service Manager Kitchen/Köksmästare. 

Tillträde: Enligt överenskommelse, rekrytering påbörjas 26/7.

Omfattning: 100% tillsvidare, lön enligt överenskommelse.

Arbetstider: Varierande arbetstider dag/kväll/helg.

Krav: Minst fem års erfarenhet, svenska i tal och skrift.

Referenser: Lämnas efter överenskommelse.

Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal.

Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje. 

PEGA – Den värdeskapande formeln för vår verksamhet förkortas PEGA och står för Personlighet, Engagemang, Glädje och Affärsmässighet. I den ordningen, för det är vår övertygelse att om medarbetarna ges möjlighet att med sin egen personlighet utveckla sitt yrkesmässiga engagemang så uppstår arbetsglädje som smittar till andra medarbetare och till gästerna. Och det är affärsmässigt lönsamt för oss.

Du kan läsa mer om vår företagskultur här.

Winn Hotel Group driver även sina egna affärsakademi kallad Winn Business School.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02