Annons

Köksmästare

Fjäderholmarnas Krog

Fjäderholmarnas Krog är Stockholms närmaste skärgårdskrog. I bolaget ingår även Hotell Fjällgården i Åre.

Krogen har plats för 210 gäster samt stor uteservering. Ett stenkast från krogen ligger Fjäderholmarnas Magasin som fungerar som festvåning och i framtiden även som julbordslokal för 150 – 200 gäster. Krogen har ett nära samarbete med Gert Klötzke.

Som köksmästare är din uppgift att säkra vår kvalitet samt ansvara för rekrytering av kökspersonal. Du coachar och utbildar samt är ansvarig för kökets rutiner. Du ska driva och utveckla köket samt sätta upp ramar för köket och dess personal tillsammans med VD och restaurangchef.

Du ansvarar för varuflöde, hygien, kvalitetssäkring samt köksekonomi. Du ansvarar för månatlig inventering och är väl insatt i och kan säkerställa att rutiner, checklistor och egenkontroll fungerar.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och uppskattar Stockholms skärgård. Här får du en skön livsstil. Du har den utbildning som krävs och har erfarenhet från liknande verksamheter. Du är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du kommer att leda ett professionellt gäng som tillsammans har gedigen erfarenhet och brinner för att alltid ge våra gäster bästa möjliga matupplevelse.

Krogen är öppen från Valborg till slutet av september, julbord från slutet av november fram till dagarna innan jul. Magasinet är bokningsbart året runt men följer i stort krogens öppettider. Tjänsten är en året runt-anställning med möjlighet till extra ledighet under tiden krogen är stängd.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

Vi har möjlighet att erbjuda boende eller övernattning på ön.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna vår VD Henrik Samuelsson på

070-746 10 28 eller henrik@atv.se

Välkommen med din intresseanmälan eller ansökan till henrik@atv.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02