Annons

Köksmästare

Stora Coop Bäckebol

Vi söker dig som sätter kunderna och smakerna i fokus!

Vi söker dig som är en effektiv och ansvarsfull Köksmästare som vill vara med och fortsätta utveckla vår restaurang. Vi vill att du som söker ska vara nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta. Med stort engagemang arbetar du för att göra vår restaurang ännu bättre och inspirerar kunden till att vilja äta hos just oss.

Restaurangen på Stora Coop Bäckebol serverar dagens lunch och har dagligen 400 till 600 gäster. Vi har restaurangproduktion som består av tillagning av diverse varma och kalla måltidslösningar såsom matlådor och delikatesser för försäljning såväl i butik som till vår restaurang. Förutom bistromeny serverar vi även smörgåsar och bakverk samt har en stor och populär cateringverksamhet.

Vi söker dig som vill bidra med din erfarenhet som arbetsledare till vårt kök. För att passa in hos oss är du inte bara positiv och ödmjuk som person, utan även en utpräglad lagspelare som kan konsten att entusiasmera och locka fram det bästa ur dina medarbetare. Din personlighet genomsyras av kvalité, noggrannhet och nytänkande och du har naturligtvis en stor passion för råvaror och matlagning.

Tempot i våra kök kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta.

Som Köksmästare hos oss kräver vi att du har flera års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som Köksmästare och/eller relevant utbildning. Som ledare är du en entusiasmerande förebild. Du har ansvaret för egenkontroller, inventering och säkerställa att lagar, miljö- och hälsföreskrifter följs samt den dagliga driften i restaurangen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök. Vi tillämpar provanställning. Arbete sker främst måndag till fredag men det förekommer även helgarbete. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta restaurangchef Jessica Samuelson, backebol.restc@coopvast.se

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tillträde så snabbt som möjligt!

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV. Ansök via Coop.se.

Kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet från liknande tjänst som Köksmästare efterfrågas.
  • Svenska i tal och skrift är ett krav

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02