Annons

Köksmästare

Lejondals Slott

Lejondals Slott är ett sagolikt slott i Wasastil med tinnar och torn och beläget endast några minuter från E18 i Upplands-Bro kommun vid Lejondalssjön. Lejondals Slott är ett av Sveriges yngsta slott – byggt 1892, så det är tillsammans med Thorskogs och Tjolöholms Slott på västkusten, Bjertorp i Skåne och Teleborg i Växjö bland de sista slotten som byggdes i Sverige.

Här driver vi konferensverksamhet, arrangerar bröllop, fester och weekendarrangemang. Vi har 101 rum och 20 konferenslokaler varav vår största lokal tar upp till 110 personer i biosittning och vår största matsal tar även den 110 personer.

Vi är nu inne i ett spännande skede där vi vill utvecklas på alla plan och söker nu en köksmästare som vill driva restaurangen på slottet tillsammans med vår restaurangchef. Du ansvarar för allt som går ut i restaurangen som frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, middag och barmeny. Du kommer att ha ansvaret för att både forma och leda ett nytt team på slottet. Restaurangen ska attrahera såväl Stockholmare och Upplands-Bro bor, som den långväga och utländska besökaren. Lejondals Slott ska vara en destination i sig och restaurangen är en väldigt viktig del i detta, där vi tillsammans med dig ska upprätthålla det starka varumärket som Lejondals Slott alltid har stått för.

Vi söker dig som känner att detta är utmaningen du inte kan missa, och som redan har några års erfarenhet av liknande befattning!

På Lejondals Slott ser vi vikten av att ha ett gott arbetsklimat för att våra gäster ska få den bästa möjliga serviceupplevelsen. Vi välkomnar olikheter och ser det som en tillgång för företaget. Lejondals Slott är en arbetsplats som inte tolererar någon form av segregation.

Vi värdesätter din kunskap, din ledarförmåga, din samarbetsförmåga och vi ser gärna att du aktivt bidrar med nya idéer för framtiden.

Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt.

I ditt dagliga arbete som köksmästare ingår, bland annat:
• Menyskrivning
• Matlagningsaktiviteter
• Att möta våra gäster
• Kökskalkyler och prissättning
• Kostnadskontroll av personal/varuinköp
• Egenkontrollhantering
• Inventering
• Rekrytering
• Schemaläggning

Tycker du att det känns som att det är dig vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan!

Anställning:
Tillsvidare, provanställning tillämpas
Heltid
Arbetstid genomgående måndag-fredag dag/kväll, helger förekommer.
Lön enligt överenskommelse.

Observera att vi anställer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut!

Om du har några frågor kontakta Jonas Parke på jonas@lejondalsslott.se eller ring på 073-978 88 98

Ansökan skickas till jonas@lejondalsslott.se

Sista ansökningsdag 10 januari.

www.lejondalsslott.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02