Annons
Annons

Köksmästare

Scandic Elmia

Scandic Elmia är Smålands ledande affärs-, sport-, konferens- och mässhotell med 287 rum och 13 konferensrum. Hotellet är beläget i Elmiaområdet med gångavstånd till Elmiamässan, Kinnarps arena och företagscentra. I februari 2014 hade Scandic Elmia nyöppning efter en totalrenovering av hotellrum, konferens, restaurang samt ett helt nytt toppmodernt kök.

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare? Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.

Är du vår nya Köksmästare?

Då är du en positiv, driven och engagerad ledare som har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du har en förmåga att ta initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs i situationer med högt tempo där du kan prioritera och se lösningar där andra ser problem. Att vara trendmedveten och kreativ samt ha mod att använda dessa egenskaper i ditt arbete är viktigt.

För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och se Scandics värderingar som dina egna!

Vad är din roll?

Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål – nöjda gäster!

Du har det övergripande ansvaret för kvalitén av hotellets köksverksamhet. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna.

Vad har du med dig?

  • Relevant utbildning/5-års yrkeserfarenhet
  • Mat och dryckeskunskap
  • Ledarerfarenhet
  • Analytisk förmåga
  • Kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

Meriterande

  • Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar
  • Kunskaper i ytterligare språk

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Kristoffer Johansson på telefon 0721 709283 eller maila på kristoffer.johansson@scandichotels.com

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via länken nedan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02