Annons
Annons

Köksmästare

Fågelbrohus

Nu söker vi en Köksmästare som vill jobba på natursköna skärgårdspärlan Fågelbrohus! Här njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning samt får gastronomiska upplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
Som Köksmästare är du med och skapar, förädlar och utvecklar hotellets matkoncept tillsammans med teamet i köket. Ni stöttar varandra i det dagliga arbetet och är med på resan att göra hotellet till en av Stockholms självklara destinationer. Du ansvarar för menyplanering, all produktion av maten och att den håller högsta kvalité.

Exempel på arbetsuppgifter som köksmästare:
-Leda och fördela arbetet på din avdelning följt av schemaläggning, personalplanering, kvalitetssäkring och konceptutveckling.
– Menyplanering, matutbud, all produktion av mat samt ansvara för att samtliga av företagets framtagna policys följs.
-Ekonomiskt ansvar, inventering, inköp, livsmedelshygien.
-Hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål.

Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling och därför behöver du som Köksmästare hela tiden arbeta för att skapa bättre kundupplevelser för dina gäster!

Ledare inom Sabis har förmåga att:
• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & engagera
• Leverera resultat

Vi erbjuder
Ett roligt jobb i vacker skärgårdsmiljö tillsammans med ett härligt team. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Din profil
Krav för tjänsten:

• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som köksmästare
• Du är trendmedveten, har stort intresse och gedigen kunskap om mat
• Du är en riktigt duktig matlagare med känsla för kvalité
• Du har mycket goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare
• Du har tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar samt relevant utbildning inom kök så som köksbudget, egenkontroll, miljö och hälsa
• Körkort och tillgång till bil

Meriterande:
Kunskap i olika administrativa system såsom Spectra och Quinyx. Som person ser vi att du är kreativ, driftig och flexibel. Du är bra på att hitta lösningar, är kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. Vidare är du en strukturerad, ansvarsfull person som vågar driva dina frågor och ta initiativ. Att ha kul på jobbet är något du värdesätter högt och det är självklart för dej att man samarbetar med sina kollegor och rycker in där det behövs.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, sophie.norberg@fagelbrohus.se. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Besök gärna www.fagelbrohus.se

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02