Annons
Annons

Köksmästare

Miss Voon Växjö

Om jobbet
Miss Voon kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Vi har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på vårt eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakskaraktär är ledorden när vi utformar menyn.

Vi öppnar nu upp i Växjö, och söker en köksmästare till vårt team där du har huvudansvaret för kökets bemanning, schema och ekonomi. Du ser till att vi har rätt råvaror hemma och att det är ordning och reda i kylar och förråd. En viktig del är kvalitetssäkring, att meny och koncept följs efter överenskommelse med ledningsgrupp. Du är också ansvarig för att din personal har rätt avtal och arbetar efter kollektivavtal.

Tillsammans med restaurangchef ansvarar ni för en tydlig aktiveringsplan för kommande år. Även att bemanna disken tillsammans med restaurangchef samt att se till att organisationen fungerar.

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning. Förmåner diskuteras individuellt.

Skicka din ansökan till: jonas.westberg@missvoon.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02