Annons
Annons

Köksmästare

Landvetter Airport Hotel

Landvetter Airport Hotel är ett 4-stjärnigt familjeägt hotell med 184 trivsamma rum, 12 konferenslokaler, gym och relax. I vår uppskattade restaurang upplever gästerna en hemtrevlig atmosfär med god mat och utmärkt service. På Landvetter Airport Hotel är vårt mål att överträffa gästens förväntningar. Vi har stort fokus på kvalitet. Siktet är inställt på att bli ett av Sveriges allra bästa fullservicehotell!

Om tjänsten:
Som Köksmästare ansvarar du för köket och personalen.

Personen vi söker:
Nu startar vi om efter två års dvala i Covid-19s kölvatten och söker därför en ny Köksmästare som tillsammans med restaurangchefen och personalen vill utveckla vår restaurang. Är det dig vi söker? Du ska ha ett brinnande intresse för mat med stort fokus på kvalitet och service! Du ska vara noggrann och initiativtagande. Du har tidigare arbetat som Köksmästare eller Sous Chef eller på annat sätt haft ett extra ansvar i köket. Vi vill att du har en dokumenterad köksutbildning, önskvärt och extra meriterande är erfarenhet av a la carte verksamhet.

Transport:
Flygbuss eller egen bil, vi har gratis parkering.

Vi erbjuder dig:
• En heltidstjänst.
• Lön enligt överenskommelse.
• Friskvårdsbidrag, skobidrag och fri parkering.

Då vårt hotell är en del av BWH Hotells får du även ta del av personalrabatter på övernattning när du bor på ett Best Western hotell eller ett World Hotels hotell.

Tillträde:
Efter överenskommelse.

Låter detta intressant? Maila din ansökan med CV och personligt brev till vår VD Patrik Turnesjö: pt@landvetterairporthotel.se

Rekrytering sker löpande. Märk ansökan med ”KÖKSMÄSTARE”.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02