Annons
Annons

Köksmästare

Stockholm Meeting Selection

Gillar du champagne, god mat och att bjuda på det lilla extra? Tycker du att alla borde unna sig lite mer i livet? Livet är väl ändå för kort för att ha tråkigt! På Ulfsunda Slott vill vi ge våra gäster en upplevelse som är allt annat än standard. Passion, flärd och kvalitet är våra ledord, hoppas du också vill vara med i vårt team och skapa gästupplevelser långt ifrån vardag.

Bara 15 minuter från city och 3 minuter från Bromma flygplats hittar du oss, omgiven av en vacker trädgård och med Mälarens vatten i periferin. Ett modernt slott i tidlös design med 54 unikt inredda hotellrum, 10 exklusiva mötesrum och en restaurang med höga gastronomiska ambitioner. I vinkällaren trängs årgångsviner med champagne. Hos oss är också våra fyrbenta vänner välkomna.

Ulfsunda Slott, ingår i Stockholm Meeting Selection som är en familj av unika mötesplatser. Hos oss kan våra gäster ha konferens i unika miljöer, gifta sig i kungliga salar och träna på Sveriges bästa idrottsanläggning. Men viktigast av allt – hos oss kan de uppleva livets goda, var de än väljer att mötas.

Din profil
Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Ett hotell är en unik miljö där alla dagar ser olika ut. Måndag till torsdag är de flesta gästerna konferensgäster men det kommer även en hel del affärsresenärer med tanke på läget nära Bromma flygplats. Till helgen övergår hotellet till fest och bröllop. Champagne är ledordet och god mat en självklarhet.

Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta och leda din personal mot uppsatta mål.

Om tjänsten
Som köksmästare hos oss är du en utav våra viktigaste nyckelspelare. Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser. Har du ett eget team som du vill ta med dig är det inga problem.

Tjänsten är heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde i augusti. Vi har självklart kollektivavtal.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla produkten i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

För ytterligare information kontakta Joakim Landén 072-325 54 58 joakim.landen@ulfsundaslott.se

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02