Annons
Annons

Köksmästare

Restaurang Carnegie

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Köksmästare till Carnegie
Restaurang Carnegie ligger i Stockholm city och serverar ca 200 dagens lunch till de anställda på Carnegie samt ansvarar för maten till deras representationsvåning. Vi är ett team på ca 7 personer som arbetar i kök och restaurang. Vi lagar all mat från grunden med högkvalitativa råvaror. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalitet och schemaläggning. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning, handledning av våra medarbetare och gästkontakt i matsalen under lunchen. Vi är ett litet team som samarbetar över gränserna. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat, samt är en KRAV-märkt restaurang. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer och vara lyhörd för gästernas synpunkter. Uppdragsgivaren förväntar sig kvalité på högsta nivå både vad gäller lunch och representation. Du rapporterar till restaurangchefen.

Du har erfarenhet från liknande verksamhet och tjänst. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika typer av restaurangmiljöer och brinner för att utveckla restaurangens matutbud och att inspirera ditt team mot nya utmaningar. Som person ser vi att du är prestigelös, ansvarsfull och trygg i din roll som ledare.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat

Tillträde snarast. Restaurangen har öppet vardagar och viss kvällsverksamhet förekommer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftschef Marcus Ekman tel. 070-930 69 57.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02