Annons
Annons

Köksmästare

Villa Baro

Vi söker en ”Rising star”

Trädgårdshotellet och Åtvidabergs Golfbana har under decennier varit ett givet resmål för golfare. Nu byggs en ny framtid där Villa Baro är destination för upplevelser som präglas av energi och harmoni året runt med visionen:

”Villa Baro ska vara en levande plats som våra gäster och medlemmar kan göra till sin”.

Villa Baro är vackert beläget i Åtvidaberg och erbjuder upplevelser av högsta klass för alla sinnen, året runt, med fokus på golf, vällagad mat på lokala råvaror och wellness i kombination med ett hotellboende av högsta klass och konferensmöjligheter i unik miljö.

Nu letar vi efter en hungrig köksmästare, en ”rising star”, som vill vara med och utvecklas med oss med ansvar för att ta Villa Baros kök till nästa nivå.

Du ansvarar tillsammans med ditt köksteam för all mat som serveras på Villa Baro.

Maten är en mycket viktig anledning för våra gäster att komma till oss. Unikt för oss är att våra ägare och lokala producenter kan leverera råvaror och vilt i högsta klass från egna marker. Vi välkomnar nytänk och för rätt person finns stora möjligheter att bidra med egen prägel på menyer och utbud.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD, Ebba Adelswärd, som är en del av ägarfamiljen. Ditt huvuduppdrag är att tillsammans med Ebba och de andra superhjältarna i ledningsgruppen verkligen sätta Villa Baro på kartan som en unik destination för gäster som söker golf, mat & dryck, boende och aktiviteter av högsta kvalitet.

I ditt dagliga arbete ingår klassiska köksmästarsysslor, ledning och utveckling av arbetet i köket, inköp och utveckling av utbudet, samt bemanning och kvalitetssäkring. Du har självklart också budget och resultatansvar.

Idag består hotellet med 28 rum, restaurang med 80 platser, bar, konferens och inte minst egen golfbana. Vi erbjuder golfpaket, jakt, yogaretreats och vandringar i de vackra omgivningarna. Naturen runt Villa Baro är magisk. Vår högsäsong följer golfsäsongen, men ambitionen är vi med ett topputbud ska attrahera gäster året runt.

Vi letar efter dig som är en naturlig ledare i köket, lagar fantastiskt god mat och brinner för hantverket. Du har dokumenterad erfarenhet från liknande positioner och har minst eftergymnasial utbildning. Att driva ett eget kök med hög profil är något du drivs av.

Som person är du en positiv, utåtriktad glädjespridare som trivs bland gäster och som med ambition, högt driv och en servicekänsla i världsklass, leder personal på ett klokt och motiverande sätt.

Under vårt tak finns gott om utrymme för dig att utvecklas med oss och med ditt varumärke som köksmästare.

För rätt superhjälte finns också obegränsade möjligheter att bli en stjärna i kommunen. Det finns möjlighet att ordna boende – Åtvidaberg är en idyll för en barnfamilj som tycker jobbet kan vara värt en flytt.

Känner du igen dig på ovanstående – tveka inte att söka då vi rekryterar löpande.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs gärna mer om Villa Baro på hemsidan; villabaro.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Huvudverket. Har du frågor eller vill veta mer kontakta Magnus Flygare: magnus.flygare@huvudverket.eu +46 706 50 41 47

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02