Annons
Annons

Köksmästare/Kökschef med ambitioner

Box Destilleri

Box Destilleri söker nu dig som vill axla ansvaret att ta restaurangen till nästa nivå, nämligen Höga Kustens bästa matupplevelse. Box Destilleri är ett entreprenörsdrivet bolag med stora tillväxtambitioner, inte bara i Sverige utan även internationellt. Här står kvalitet och service i fokus och det är nära mellan beslut och handling.

ARBETSBESKRIVNING

Som Köksmästare/Kökschef kommer du att vara en viktig nyckelspelare i arbetet att utveckla restaurangen och gästupplevelsen till något alldeles extra. Restaurangen har ett fantastiskt läge mellan älven och de norrländska skogarna. Hos Box Destilleri värnar man om naturen och det lokala, och nyttjar därför i möjligaste mån lokala råvaror.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Du har flera års erfarenhet av branschen och en dokumenterad restaurang -och eller sommelierutbildning. Självklart har du ett genuint intresse av människor och service i världsklass. Du har ledarerfarenhet och ett eget kommersiellt driv. Du är intresserad av omvärlden och brinner för miljö och hållbarhet.
Under sommarhalvåret är ditt arbete intensivt med såväl café-servering som a’la carte, medan vinterhalvåret präglas av konferenser och beställningar.

För att trivas som bäst på Box Destilleri tror vi att du har följande egenskaper:
– Stort intresse av trender inom matlagning och dryck
– Noggrannhet
– Positiv och ärlig
– Inspirerande som ledare och kollega

God kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav samt körkort.

OM FÖRETAGET

För rätt person erbjuder Box Destilleri en fantastiskt vacker arbetsmiljö där du varje dag har förmånen att arbeta med hängivna kollegor. För dig som tycker om jakt och fiske finns fina möjligheter till ett rikt liv vid sidan av arbetet.
Box Destilleri är medlemmar i Visita och har kollevtivavtal

OM AMENDO

Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

FRÅGOR OCH KONTAKT

I denna rekrytering samarbetar Box Destilleri AB med Amendo.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida, dock senast den 18 februari 2018. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Katarina Joneström 070 – 299 95 65.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02