Annons

Köksmästare och kockar

Halmstad Golfklubb

 

I linje med vår ambition investerar vi nu i ett helt nytt kök som kommer stå klart i mars månad för öppning den 1 april.

Vi söker nu
Köksmästare & Kockar för att utveckla restaurangen tillsammans med vår restaurangchef. I ditt dagliga arbete som kock ingår arbete i både det varma & kalla köket. Vi serverar dagligen husmanskost och á la carte för framför allt våra golfande gäster och allt vi serverar tillagas från grunden.

Tycker du att det känns som att det är dig vi söker? Det hoppas vi och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.

Om du har några frågor kontakta restaurangchef Kenneth Andersson, kenneth.andersson@hgk.se, eller ring 072-180 29 90 Ansökan skickas till kenneth.andersson@hgk.se

Halmstad Golfklubb är en av Sveriges största och äldsta golfklubbar med över 3000 medlemmar beläget i vackra Tylösand. Vår klubb är en av de mest välbesökta i landet och förutom två golfbanor driver vi en omfattande och framstående restaurangrörelse som förutom medlemmar även servar våra övriga gäster. Förutom daglig service bedrivs också en konferensverksamhet och vi används även för bröllop, festarrangemang samt andra sammanslutningar. Vi strävar mot att erbjuda våra medlemmar och gäster den bästa möjliga golfupplevelsen i landet och detta inkluderar självklart också vår restaurang.

2012-2015 utsågs restaurangen till Årets Golfkrog av föreningen Svenska Krögare.

Anställningsform: Heltid

Kontaktinformation
Kenneth Andersson
kenneth.andersson@hgk.se
072-180 29 90
www.hgk.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02