Annons

Köksmästare till Banquet, Mässa & Event

Svenska Mässan Gothia Towers

Vi söker nu Köksmästare till Banquet, Mässa och Event. Har du ett genuint intresse och passion för matlagning, ledarskap och konceptutveckling och vill vara med på vår resa framåt?

Vi tar oss an spännande utmaningar varje dag – året runt. Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framförallt vill man njuta av god mat & dryck – tillsammans!

Arbetsuppgifter
I denna roll som Köksmästare ligger huvudansvaret på främst det kalla köket som levererar exempelvis både mingellunch, fika, desserter, mingel bufféer och spännande tilltugg tillsammans med ditt team av Souschefer och Kockar. Ena stunden arbetar vi med en bankett eller mässa för många tusentals gäster för att i nästa servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, alltid med målet att förväntningar både uppfylls och överträffas.

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och minst tre års erfarenhet av liknande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både varm- och kallkök. Du strävar alltid att ge gästen den bästa upplevelsen.

Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning. Du är kreativ, engagerande och prestigelös samt en mycket god lagspelare. Vidare är du stresstålig, noggrann och älskar samarbete över gränserna. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra.

Vi konceptutvecklar både vårt utbud och effektiviserar våra processer, vilket kräver att du håller dig löpande uppdaterad om vad som händer i branschen.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla både din ledarroll och matlagning tillsammans med oss. Arbetstiderna kan variera och är både dagtid, kvällstid och helger vid behov. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med omgående tillträde.

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som chef får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi erbjuder goda arbetsvillkor och stora möjligheter att vidareutvecklas som chef och ledare.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Lena Kallevik, Director of Creative Content & Banquet Event: lena.kallevik@gothiatowers.com

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02