Annons

Köksmästare till Branäs

Branäsgruppen

Nu söker vi en Köksmästare som tillsammans med koncernledningen och ledningen på Branäs Fritidscenter utveckla restaurangverksamheten och helhetsupplevelsen kring mat och dryck.

Branäsgruppen äger och driver 6 skidanläggningar och Sveriges största privatägda skidkoncern. Branäs är den största anläggningen i koncernen med 10 000 bäddar, 31 backar, 22 liftar och en fallhöjd på 415 meter. Under vintersäsong växer anläggningens arbetsstyrka till 320 medarbetare och under årsbasis 37 åretruntanställda. Mat och dryck avdelningen består av a la carte restauranger, lunch, pizzerior och caféer. Avdelningen omsatte förra säsongen ca 36 milj. kronor.

47 000 pizzor, 6 000 förrätter, 35 000 varmrätter, 10 000 våfflor och 55 000 koppar varmchoklad är ett axplock av den mängden som lagas, kokas eller gräddas och förser våra gäster under ca 4 månader.

Rollen som köksmästare

Den vi söker innehar en mångårig erfarenhet som köksmästare, passion för mat och värdskap samt insikten över att leda en större skara medarbetare. Till din hjälp har du 2 året runt anställda restaurangchefer, 1 säsongsanställd köksmästare och en ledningsgrupp som du ingår i.  Tillsammans ansvarar ni för driften och utvecklingen av 9 enheter. Du arbetar tätt med koncernens Mat & Dryck chef och sätter tillsammans korta och långsiktiga mål och riktlinjer för anläggningen gällande F&B. Du rapporterar till Platschefen för Branäs.

Bakgrund

 • Flera års erfarenhet av ledande befattning med resultatansvar
 • Erfarenhet av restaurangdrift med stora volymer
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Innehar förmågan och erfarenheten av att kunna se helhetsupplevelsen/helikopterperspektivet
 • Värdesätter teamandan och laget före jaget

Tjänsten innefattar ansvar för:

 • Menyplanering och konceptutveckling tillsammans med Koncernledningen
 • Personalansvar för köksteamet i anläggningen samt leda och coacha
 • Delaktighet i rekrytering tillsammans med HR-avdelningen
 • Kvalitésäkra restaurangupplevelsen
 • Köksbudget, schemaläggning, inventering och uppföljning av nyckeltal
 • Vara behjälplig med menyplanering till andra anläggningar inom koncernen

Vi har höga ambitioner att utveckla mat och dryckesupplevelsen och har en spännande tid framför oss. Vi jobbar aktivt med miljöfrågor och att jobba med bra råvaror som gynnar miljön. Varje dag är årets viktigaste dag för att ge den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Vill du vara en viktig del av den utvecklingen och vår resa framåt?

Sysselsättningsgrad: 100% tillsvidare

Tillsättning: Enligt ö.k

Arbetsplats: Branäs/Karlstad, November-April Branäs 90% Karlstad 10%, Maj-Oktober Branäs 30% Karlstad 70%

Körkort: B

Vi ser fram emot att träffa dig för en personlig intervju. Sista ansökningsdatum är den 1 mars. Sänd ditt personliga brev och cv via jobba@branas.se. Skriv: ”Köksmästare” i ämnesrutan.

Önskar du ytterligare information kring tjänsten hör av dig till personalchef Karin Modin Svärd 054-132601.

Välkommen med din ansökan

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02