Annons
Annons

Köksmästare till Hamnområdet

Liseberg

Liseberg har något för alla. Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.

Vi erbjuder en spännande och positiv arbetsplats där du får du vara dig själv. Vi respekterar och uppskattar varandras olikheter och åsikter och kamratskapet är något vi värderar högt.

På Hamnområdet driver vi tillsammans ett flertal restauranger som alla har unika koncept och utbud.

Hamnkrogen är Lisebergs fisk- och skaldjursrestaurang med parkens bästa solläge. Under jul på Liseberg serverar vi ett av Göteborgs mest uppskattade julbord, även här med fisk och skaldjur som specialitet.

Spökbaren har en tydlig anknytning till Spökhotellet Gasten och serverar allt ifrån hamburgare och club sandwich till ost & chark. Utbudet på öl och drinkar är brett och för de orädda är Spökbaren ett extra populärt tillhåll under Halloween på Liseberg.

Skeppsmagasinet är Hamnområdets fast casual enhet. Fish & Chips och BBQ ribs är våra storsäljare. Skeppsmagasinet driver även våra utebarer, som är extra populära under sommarens många konserter på Lilla Scenen, som ligger centralt i vårt område.

Hamnområdet står ofta värd för ett antal större event där vi kan hantera upp till 3500 gäster med mat och dryck.

Köksmästarens arbetsuppgifter
Som köksmästare leder du det operativa arbetet i våra kök. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du har en viktig roll vid rekrytering och medarbetarsamtal och hanterar bemanningsplanering och schemaändringar. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.

Du har utöver dina operativa uppgifter även uppgifter av administrativ karaktär, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera och motivera till kompetenshöjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och flerårig dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du bör ha djup kunskap inom så väl bankett som konferens och a la carte. Du behöver även bred erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du är van vid höga volymer som ska levereras i snabbt tempo.

Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt.

Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera högklassiga måltider och har hög kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Arbetstiden följer verksamheternas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll inför och under våra säsongsperioder.

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Emma Carlsson, köksmästare Hamnområdet på mejl: emma.carlsson@liseberg.se
Helena Stenborg, områdeschef Hamnområdet på mejl: helena.stenborg@liseberg.se

Tjänsten planeras vara sökbar till den 17 juli, dock kommer alla ansökningar att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02