Annons

Köksmästare till La Gare i Malmö

La Gare

I anslutning till Hotel Garden i Malmö öppnar i april 2020 La Gare, vår franska bistro. La Gare är en hyllning till den Parisiska bistron där god mat och gott vin i goda vänners sällskap står i centrum.

Vi söker nu en Kökmästare/Krögare som drivs av möjligheten att få leda såväl medarbetare som vårt franska restaurangkoncept. Du är en positiv, driven och engagerad ledare som har ett genuint intresse för mat och dryck.

Du har det övergripande ansvaret för att vi upprätthåller en hög och jämn kvalitet samt att vi följer koncept och myndighetskrav. Du får en central position och ingår i hotellets ledningsgrupp.

Om tjänsten
• Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
• Tillträde 15 februari 2020.
• Lön enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är 1 januari 2020 och rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan via formuläret nedan.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta GM Bitte Dempsey på bitte.dempsey@profilhotels.se

Om oss
Hotel Garden ingår i Ligula Hospitality Group som är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver enheter på 23 orter i Sverige, Danmark och Tyskland. Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal med Rezidor Hotels driver Ligula även Park Inn-enheterna i Hammarby Sjöstad respektive Malmö.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02