Annons

Restaurangchef med verksamhetsansvar samt köksmästare till nytt Kungsholmsprojekt

Pontus Frithiof och Nordrest

Pontus Frithiof och Nordrest öppnar kvarterskrog med fransk inriktning på centrala Kungsholmen utmed Fleminggatan.

”En opretentiös bistro, bar och café med fransk – svensk inriktning där du kan äta god och vällagad mat alla dagar i vecka till bra priser och med en rapp servicegrad i en sorlig, trevlig lokal med plats för många.” //Pontus Frithiof

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Med en helt ny restaurangsatsning vill vi skapa Kungsholmens självklara mötesplats. Kvällstid öppnar vi upp matsalen, baren och den ombonade loungen. Frukost och lunch-take away serverar vi över disk från vårt franska café.

Köksmästare
Vi söker nu köksmästare med stark erfarenhet och intresse på av genuin matlagning och även brinner för att jobba med caféutbud. Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser.

Du tycker om att jobba med både nya och klassiska mattrender. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att starta upp en restaurang och att dina ledaregenskaper bidrar till framgång. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare. Som köksmästare är du bland annat ansvarig för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration och schemaläggning. Du rekryterar, inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övriga personalstyrkan.

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då vi som restaurang är både miljö och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Restaurangen kommer att öppna i början av september och du som köksmästare startar enligt överenskommelse.

Restaurangchef
Vi söker en restaurangchef som är totalansvarig för verksamheten. Med gästen i fokus trivs du med att övergripande ansvara för allt från ekonomin, gastronomin till att din personal trivs på sin arbetsplats. Vi söker dig som har gedigen restaurangerfarenhet och som har jobbat i ledande befattningar och det är en stark fördel om du varit med att starta upp verksamheter. Du är prestigelös och självklart beredd att göra pass i matsalen. I rollen som restaurangchef har du möjlighet att påverka och utveckla din restaurang genom ett bra och tydligt ledarskap.

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete, då vi som restaurang är både miljö och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Restaurangen kommer att öppna i början av september och du som ansvarig startar enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 5 juni

Mer information:
www.pontusfrithiof.com
www.nordrest.se
Marcus Ekman: 070-930 69 57

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02