Annons
Annons

Köksmästare till Öster Malma

Öster Malma

Öster Malma ligger i hjärtat av Sörmland, nära Stockholm och Mälardalen. Naturen, det vilda, miljön och maten gör Öster Malma till en unik upplevelse. I Wildlife Park finns stora hägn där du på nära håll får se både älg, mufflon, kron- och dovhjort. I restaurangen står förstås vilt på menyn, alltid med råvaror från det egna viltslakteriet. Det vackra 1600-talsslottet bjuder på jakthistoria och modern naturkonst. I gårdsbutiken finns såväl viltkött som hemgjorda marmelader. 

Hotellet har 33 trivsamma hotellrum (30 dubbelrum och 3 enkelrum) samt 35 bäddar i vandrarhemsstandard, flertalet konferensrum för upp till 200 personer och hotellets prisade restaurang har kapacitet för upp till 300 personer. Hotellet är ett helägt dotterbolag till Svenska Jägareförbundet. 

Vi söker nu en engagerad och kvalitetsmedveten köksmästare som tillsammans med teamet ska ta Öster Malma in i framtiden. Visionen är att göra Öster Malma till en destination som ligger i framkant när det gäller den vilda maten. Möjligheterna är oändliga med eget slakteri, naturen utanför dörren och Svenska Jägareförbundet som stark ägare.

Köksmästare till Öster Malma

Din profil

Du är en strukturerad matkreatör som ser möjligheter och du är bra på att kommunicera. Du älskar mat och sätter stort värde i att laga mat efter säsongens skriftningar. Du har stort intresse för såväl viltfaunan som naturens växtlighet och matlagningsmöjligheterna som det ger. Du är intresserad av att jobba med lokalt producerade råvaror och är miljömedveten.

Som köksmästare ansvarar du för driften av köket, matlagningsaktiviteter och du drivs av att leverera matupplevelser utöver det vanliga. Tjänsten är operativ och du deltar med självklarhet i den dagliga driften, vilket innebär även kvällar och helger. Du ingår i hotellets ledningsgrupp.

Din bakgrund

  • Erfarenhet som kökschef/köksmästare
  • Naturlig och coachande ledare samt har vana av schemaläggning
  • Väl insatt i köksekonomi; inköp, råvarukostnad, lagerstyrning och inventering
  • Goda datorkunskaper
  • Meriterande om du har dryckeskunskap

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan till anne.heljeved@östermalma.se. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Vid frågor kontakta hotellets VD Anne Heljeved på 072-050 66 29.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02