Annons

Köksmästare till Rehab Station, Solna

Rehab Station

I vår restaurang på Rehab Station i Solna serverar Sabis frukost, lunch, fika och middag till våra kunder. Rehab Station har en verksamhet inom medicinsk rehabilitering och restaurangen är öppen för alla besökare under alla dagar i veckan, året om. Det är vårt jobb att leverera den allra bästa kundupplevelsen, alltid varje dag! Vi lagar all mat från grunden med högkvalitativa råvaror. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Nu söker vi en ny köksmästare som vill utveckla matupplevelsen till de här viktiga kunderna på Rehab station, som behöver det som allra mest! Som köksmästare har du budget- och personalansvar samt ansvarar för menyplanering, utbud, inköp och kvalité. Då vi är ett litet team som hjälps åt så spenderas en stor del av din arbetstid i köket med matlagning och handledning.

Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus! Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat. Du rapporterar till restaurangchefen, är med i ledningsgruppen på enheten och gillar att driva utvecklingen framåt.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

  • Vara förebild
  • Visa vägen
  • Involvera & Engagera
  • Leverera resultat

Vi erbjuder dig!
Som Köksmästare på Sabis får du möjlighet att göra skillnad för dina kunder och medarbetare i ett stabilt bolag med fokus på utveckling! Vi ger dig som köksmästare kreativ frihet då vi inte jobbar med fasta menyer. Sabis är ett familjeägt bolag med korta beslutsvägar där du får mandat att utveckla din verksamhet och växa som ledare tillsammans med oss. Dessutom arbetar vi med glädje och samarbete!

Din profil
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från en arbetsledande position i kök. Du är bra på att bygga relationer och att skapa team som jobbar mot gemensamma mål. Som person ser vi att du är ordningssam, flexibel, ansvarstagande, glad, kreativ och lösningsorienterad.

Ansökan
Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av restaurangchef Pernilla Nilsson, pernilla.nilsson@sabis.se. Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 550 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02