Annons

Kollega till bokning- och receptionsavdelningen

IVA Konferenscenter

Är du vår nästa kollega?
IVA Konferenscenter söker en utåtriktad och engagerad kollega med hög känsla för service. Tjänsten är på vår kombinerade bokning och receptionsavdelning. För att trivas behöver du vara prestigelös och kunna vara en god lagspelare samt även kunna arbeta självständigt.

Om tjänsten
Vi söker dig som passionerat brinner för att sälja och erbjuda kunderna det bästa upplägget för deras möte eller event. Vi vill alltid överträffa kundens förväntningar och göra det lilla extra. Vi har många återkommande gäster så det är helt klart ett vinnande koncept.

Arbetet på bokningen innefattar både aktivt sälj och administration men även en hel del praktiskt arbete som att ta emot gäster i receptionen, svara i växeln samt hantera bud och beställningar. Då vi är ett mindre team så förekommer även ibland sedvanliga arbetsuppgifter på en konferensanläggning såsom möblering, plocka disk och annat förekommande vid möten och events.

Det krävs att du är säljinriktad, noggrann och strukturerad samt förmåga att hålla koll på många detaljer samtidigt. Bokning sker primärt per telefon och mejl med många avstämningar och kontakter innan arrangemanget väl går av stapeln. Vi arbetar aktivt med merförsäljning och i din roll ingår det även att hålla visningar, vara med på kundevents och hålla i kundmöten.

Arbetstiden är företrädelsevis dagtid mellan kl. 07.00-18.00, på rullande schema, men kan sträcka sig från 07,00 – 21,00 som senast.

Om dig
Du är strukturerad, metodisk, positivt lagd och brinner för att leverera en god service. Det är även viktigt att du är medveten och intresserad av verksamhetens försäljning och resultat. Du är också flexibel, prestigelös och har lätt att anpassa dig till olika situationer. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete inom konferensplanering och även vana vid arbete med bokningssystem.

Om IVA Konferenscenter
IVA Konferenscenter är en del av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien och är beläget mitt i Stockholms city. I den vackra fastigheten på Grev Turegatan finns 10 möteslokaler i varierande storlekar samt en stor och vacker festvåning i sekelskiftesstil. Vi genomför ca 1 500 möten varje år med ca 40 000 gäster. Mat och dryck serveras i samarbete med restaurang Grodan som är belägen i samma hus och som också blir dina framtida kollegor. Tjänsten är tillsvidaretjänst 100% med tillträde så snart som möjligt.

Maila ditt intresse och CV till Charlotta Svedberg, Konferenschef. cs@iva.se. Vid frågor om tjänsten ring 072-205 23 37. Läs mer på vår hemsida www.ivakonferens.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02