Annons

Konceptansvarig nöje & aktiviteter

Birka Cruises

Är du en mångsidig mästare i konsten att skapa minnesvärda nöjesupplevelser för hela familjen? Dessutom genuint nyfiken på framtidens minisemestrar och barnsligt förtjust i kryssningar? Bingo! Då är du antagligen vår nya kollega.

Om tjänsten
Som konceptansvarig för nöje & aktiviteter ombord har du en central roll i arbetet med att skapa Sveriges bästa kryssningsupplevelser.

Upplevelsekoncepten inom nöje, aktiviteter och familj syftar till att locka fler gäster, öka kundnöjdheten och höja omsättningen ombord. Vi arbetar integrerat med utveckling, löpande drift och kommunikation. Det innebär att du är involverad hela vägen från idé till att driva det löpande arbetet med våra koncept inom nöjesutbud, aktiviteter och familjeprodukt. Du arbetar också i nära samarbete med ansvariga ombord, vårt bokningsbolag och övriga kollegor.

Tjänsten tillhör marknadsavdelningen som består av ett kreativt och engagerat team på åtta personer där var och en bidrar till helheten med sin specialistkompetens. Även om din placering är på vårt kontor i Stockholm ingår också kryssningar som en naturlig del av jobbet.

Birka Cruises är Sveriges enda renodlade kryssningsrederi och hos oss finns inga vardagar. Vi skapar allt från prisvärda minisemestrar i Stockholms skärgård till unika långkryssningar runt Östersjön. Ofta är vi först på marknaden med innovativa produktnyheter och vi har flera gånger utnämnts till Sveriges bästa rederi.

Vårt hållbarhetsarbete utgår ifrån tre av FN:s globala mål för hållbar utveckling; ”anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt”, ”hållbar konsumtion och produktion” samt ”hav och marina resurser”.

Om dig
Vi söker dig som är kommersiell och nyfiken. Du trivs med ett stort personligt ansvar, men är samtidigt schyst och lyhörd för andras perspektiv. En av dina styrkor är att du både kan se helheten och de små detaljerna som gör skillnad. Samtidigt som du är kreativ och lekfull har du också förmågan att jobba strukturerat och effektivt. En annan av dina absoluta styrkor är att du kan fånga känslan i ett varumärke och förmedla det för att få med dig andra i arbetet med att omvandla idéerna till konkreta upplevelser. Du är typen som trivs bäst i en miljö där du är delaktig i hela processen från idé till praktiskt genomförande och du gillar att jobba ”hands-on” och leverera resultat.

För att komma in i rollen på ett bra sätt har du relevant eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av att arbeta med upplevelsekoncept/nöjesproduktion. Antagligen har du en bakgrund inom nöje, event, resor, turistattraktioner, hotell eller liknande. Kort sagt – du förstår vad som krävs för att skapa kommersiellt fungerande upplevelser av hög kvalité för en bred målgrupp. Givetvis har du också ett genuint intresse för god service och våra kryssningsupplevelser.

Vi erbjuder
Ett av resebranschens roligaste jobb!
Centralt belägen arbetsplats på kajen vid Slussen, med Stockholm bästa utsikt.
Tjänsten är en 100 % tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt ök.
Lön och övriga villkor enligt kollektivavtal med Unionen.

Intresserad?
Vi vill ha din ansökan senast den 29 november 2019. Intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår marknadschef Marcus Hammarström marcus.hammarstrom@birka.se

Välkommen med din ansökan!

Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Rederiet kryssar alla dagar i veckan från Stockholm med kryssningsfartyget M/S Birka Stockholm. Dessutom är rederiet ensamma om att arrangera långkryssningar till resmål kring Östersjön. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001. M/S Birka Stockholm är ett av världens mest miljöanpassade kryssningsfartyg. Det har ett slutet avloppssystem och allt avloppsvatten pumpas iland till reningsverk – inget släpps ut i Östersjön. Birka Cruises ingår i Eckerökoncernen med 1 350 anställda och en årsomsättning på 240 miljoner euro.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02