Annons

Konditor/bagare

Villa Källhagen

Längre vikariat med möjlighet till förlängning

Villa Källhagen är en hotell/ restaurang och konferensanläggning belägen på Djurgården intill ”ambassadörsstaden” och Kaknästornet med en härlig utsikt över Djurgårdsbrunnskanalen. Med 36 hotellrum och 9 konferenslokaler, festvåningar och en stor härlig matsal kan vi erbjuda företag och privatpersoner plats för övernattningar, fester, möten med mera.

Vem är du som vi söker?
Vi söker dig med arbetslivserfarenhet inom konditori- och bagaryrket, vars erfarenhet kan berika samt stärka oss med nya smakinfluenser. Som person tycker du om att arbeta i ett högt tempo, du är stresstålig, flexibel och prestigelös. Du är en lagspelare som gillar att arbeta och drivs av att tillverka högkvalitativa produkter.
Vi tillverkar allt från grunden med de bästa råvarorna för att våra produkter ska hålla högsta kvalité. Vi är ett företag i ständig utveckling och hoppas att du med dina idéer och din kreativitet kan bidra till vår utveckling. Flytande i svenska eller engelska är ett krav.

Arbetsuppgifter:
Tillverkning av frukostbröd, konferensfika, bakelser, tårtor, choklad- och pralintillverkning. Meriterande om du tidigare bakat bröllopstårtor.
Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i team.

För frågor om tjänsten kontakta vår ledning i köket Joachim Wallström joachim@kallhagen.se

Intervjuer sker löpande tills vi hittar rätt person.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02