Annons
Annons

Konferens- och eventansvarig

Folk Mat & Möten

Folk Mat & Möten är en samlingsplats för människor mitt i Malmö och erbjuder alltifrån större till mindre evenemang, konferenser och fester.

Här finns tio konferenslokaler i olika storlekar tillgängliga, med plats för 2–200 personer. Här finns också en takterass och stor foajé med entresolplan för aktivitet eller paus. Lokalerna är totalrenoverade och utrustade med den senaste tekniken. Utöver konferenser erbjuder Folk Mat & Möten också sina lokaler till privatpersoner som till exempel vill arrangera bröllopsfester eller andra privata tillställningar.

I husets finns också en av Malmös mest omtalade restauranger, MAT, som drivs av den prisbelönta stjärnkocken Titti Qvarnström och Johan Granström.

Gillar du att träffa många och nya människor, har förmågan att fatta egna beslut och har intresse för språk och kommunikation? Då vill vi gärna träffa dig. Just nu söker vi nämligen efter en konferens- och eventansvarig som till viss del även kan axla ansvaret för våra sociala medier.

Rollen

I rollen som konferens- och eventansvarig på Folk Mat & Möten ingår såväl arbete med bokningsförfrågningar och administration, som att ta hand om våra befintliga gäster och se till att de får en trevlig konferensupplevelse. Utöver detta ingår också ansvar för våra sociala medier. Ingen dag är den andra lik och du kommer själv vara ansvarig för att planera dina arbetsdagar. Du brinner för försäljning och uppskattar att förmedla upplevelser till dina kunder. Du är full av energi, har en hög driv- och handlingskraft och är en professionell problemlösare. Din förmåga att arbeta under eget ansvar samt fokus på utveckling är något som värdesätts högt.

Din profil

Vi söker dig som får saker att hända och människor att trivas. Ett professionellt bemötande av kollegor och gäster är en självklarhet för dig. Du har också grundläggande datorkunskaper och kan sköta våra administrationsprogram samt hjälpa våra gäster att använda tekniken i konferensrummen om det skulle behövas. Tidigare erfarenhet av konferensbokning på hotell eller motsvarande är meriterande.

Vi vill gärna att du uppfyller följande kriterier

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Erfarenhet av ljud/bild, AV-teknik och Office

Har positiv attityd och hög social kompetens

Är noggrann och professionell och har ett utpräglat sinne för detaljer

Är öppen för kvälls- och helgjobb

Trivs i en miljö med högt tempo

Är engagerad, ansvarstagande och intresserad av att utvecklas i din nya yrkesroll

Minst två års yrkeserfarenhet

Folk Mat & Möten erbjuder dig

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse
  • Omfattning: Heltid vardagar men kvälls- och helgarbete kan förekomma
  • Löneform: Månadslön

Sista ansökningsdag: 24 juni 2018

Ansökan skickas till: johnny@folkmatmoten.se
Skriv i ämnesraden ”Konferens- och eventansvarig”

Observera att ansökningarna kommer att granskas löpande.

Har du några frågor om rollen eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:

Johnny Persson
VD, Folk Mat & Möten
johnny@folkmatmoten.se
040-350351

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02