Annons
Annons

Konferens- och rumsbokare

Hotel Riverton

Hotel Riverton är ett av Göteborgs ledande konferenshotell. Under hela 2019 investerar vi 200 Mkr. i hotell, konferens, restauranger, barer, gym och spa för att utveckla ett mycket starkt och attraktivt koncept för framtiden. Vi är ett ägarlett hotell som sätter stort fokus på vår personal, dig som individ, din kunskap och egenskaper. Vår främsta konkurrensfördel är utan tvekan vår organisation med dess individuella personligheter.

Nu söker vi dig som brinner för försäljning och som tillsammans med vårt bokningsteam vill vara med och utveckla vår helt nyutvecklade avdelning. Vår målsättning är att redan 2020 vara den mest attraktiva konferensanläggningen i Göteborg.

Vi ser tidigare erfarenheter inom konferens- och rumsförsäljning, revenue management och hotellbokningssystemet Opera som meriterande.

Uppgift:
Du kommer att arbeta i vårt konferens och bokningsteam där ni aktivt arbetar med försäljning av konferenser, logi samt gruppbeställningar. Att maximera intäkter samt ge den bästa servicen till våra konferensgäster. Arbeta aktivt med vårt ”Commercial Team”.

Tjänsten:
En tillsvidareanställning 100%. Är du intresserad av den här tjänsten så vänligen skicka din ansökan till svante.forslund@riverton.se senast den 14 juni. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. www.riverton.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02