Annons
Annons

Konferenschef

Scandic Crown Göteborg

Konferenschef- som vill skapa perfekta förutsättningar för fantastiska möten

Alla stora förändringar i vår historia har sitt ursprung i idéer som diskuterats i möten med andra. Varje dag sluter våra kollegor upp för att tillsammans iscensätta våra mötesrum och ge gästerna bästa förutsättningar att förverkliga sina drömmar och idéer. Och eftersom vi tror att våra gäster delar vårt engagemang för hållbarhet så vill vi gärna tro att stora förändringar för den globala utvecklingen kan ta sitt ursprung inom dessa väggar.

Som konferenschef ansvarar du för bokning, försäljning och hantering av våra konferenslokaler på Scandic Crown. Självklart arbetar du med att även utveckla vår verksamhet för att säkerställa att vår serviceupplevelse till våra konferensgäster är på topp och något som de lägger på minnet. Arbetet kräver en mycket god förmåga att kunna koordinera sina arbetsuppgifter och samtidigt vara engagerad i alla detaljfrågor. Din passion för just service är det som gör att du leder dina medarbetare till att kunna leverera precis det till våra konferensgäster.

Dina arbetsuppgifter kommer vara följande:
Ha övergripande ansvar för hotellets konferensverksamhet
Personal- och schemaansvar
Introducera nya medarbetare och praktikanter
Coacha och inspirera dina medarbetare
Arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål så som gästnöjdhet
Planera och bemanna utefter behov och efterfråga på konferenser

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02