Annons
Annons

Konferenssamordnare

Citykonferensen

Citykonferensen är en Svanenmärkt konferensanläggning mitt i Stockholm city med tunnelbana runt hörnet och gångavstånd till centralstationen. En mötesplats gjord med hjärnan i fokus, det är med kunskap och intelligens som mänsklighetens hållbara framtid skapas. Lokaler med modern teknik för professionella sammankomster där vårt samhälle och näringsliv utvecklas. Samt en restaurang med mål att erbjuda hälsosam och hållbar mat med smakinfluenser från hela världen. Vi sätter ett personligt bemötande, välkomnande atmosfär och äkta omtanke i centrum. Citykonferensen i Ingenjörshuset är en del av Sveriges Ingenjörer.

Är du en god organisatör med ett stort leende på läpparna och spring i benen och som drivs av att ge service? Vi söker nu en Konferenssamordnare som vill vara ett av Citykonferensens ansikten utåt. I arbetet ingår att samordna, förbereda och serva alla delar av inkommande konferenser från bokning till välkommen åter.

Konferensdelen består främst av avstämningsplanering med kund, möblering och iordningsställande av konferenslokalerna inför ankomst, receptionsmottagning, uppkoppling av konferensutrustning, teknisk assistans och service under pågående konferens.

Serveringsdelen består främst av att förbereda och serva alla delar av inkommande beställningar såsom luncher med sittande servering, pausservering, mingel, ev. middagar. Samtliga arrangemang är förbeställda och planerade.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av eventkoordination, service, reception och/eller bokning, samt 1 års erfarenhet inom servis. Du har erfarenhet av att arbeta i bokningssystem, gärna Spectra som är det system som vi använder. För rollen ser vi det som viktigt att du har en utpräglad känsla för service samt ett intresse och känsla för att hantera konferensteknik. Du har en mycket god kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska, i tal och skrift.

Meriterande om du
• Har relevant utbildning inom konferens/event/restaurang
• Goda mat- och dryckeskunskaper samt övergripande kunskap inom alkohol- och livsmedelshantering

Din viktigaste tillgång är din positiva, glada serviceattityd och tjänstvillighet i alla lägen.

Ansökan
Låter den beskrivna tjänsten spännande och är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan senast den 4 september 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Med hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot CV och ansökningar via e-post.

Kontaktpersoner för rekrytering är:
Pia Hardwicke
Verksamhetschef Citykonferensen
pia.hardwicke@citykonferensen.se
08-613 81 00

Susanne Närding
HR-generalist, Sveriges Ingenjörer
susanne.narding@sverigesingenjorer.se
08-613 80 00

Övrigt
Facklig företrädare på Sveriges Ingenjörer och Citykonferensen är Lotta Ljungqvist (Unionenklubben), och nås via telefonnummer 08-613 80 00.

Citykonferensen är en del av fackförbundet Sveriges Ingenjörer och är en arbetsplats där det högt i tak och du uppmuntras att både ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Organisationen präglas av engagemang, nyfikenhet och stoltheten över våra medlemmar och kollegor. Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och de lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen. Tjänstepension enligt ITP-planen ingår. Arbetstid är i huvudsak dagtid, alla vardagar med varierande pass, helger kan förekomma.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02