Annons
Annons

Kreativ Kökschef

Vildmarkshotellet

Vi söker nu en kreativ Kökschef som vill vara med och skapa stora kulinariska matupplevelser med service utöver det vanliga. Hotellets restauranger är belägna i en enastående miljö med en helt unik utsikt i moderna nyrenoverade lokaler. Som Kökschef har du stort ansvar för Vildmarkshotellets fortsatta utveckling där du tillsammans med F&B Manager arbetar strategiskt för att utveckla, utbilda och skapa magiska upplevelser.Vildmarkshotellet är öppet året om och för rätt person finns nu möjligheten att vara med och skapa matupplevelser i världsklass.

Vad innebär tjänsten?

I rollen som Kökschef har du personalansvar för hela teamet i köket där ingår Köksmästare, Inköp- och hållbarhetsansvarig, två Souschefer samt ett team om tio kockar. Du ansvarar därmed för att lyfta teamet och säkerställa att de har de förutsättningar de behöver för att göra ett fantastiskt jobb. Det innebär kompetensutvecklingsplanering, regelbundna avstämningar, coaching och feedback i det dagliga arbetet. För att lyckas med det är en förutsättning att du är närvarande i din ledarroll. I rollen som Kökschef förväntas du arbeta systematiskt och proaktivt med arbetsmiljöfrågor som rör avdelningen i enlighet med företagets policy. I arbetsuppgifterna ingår även budgetansvar.

Utöver personal- och budgetansvar har du ett tätt samarbete med Köksmästare för att planera och driftsätta våra nya menyer, genomför menyupplagningar och är en drivande funktion för att ta fram nya koncept. För oss på Vildmarkshotellet är matlagning ett hantverk – det är en självklarhet att laga maten från grunden med riktigt bra råvaror. Vår matlagning vilar på en klassisk grund men är samtidigt uppdaterad, teknisk och framförallt god. Vi hämtar inspiration från vår närhet, från naturen, säsongen och årstidernas skiftningar och vår samtid. Vår mat är lätt att förstå och ta till sig men skall samtidigt skapa en nyfikenhet som naturligt integrerar och bidrar till att utforska nya smaker.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett gediget intresse för mat och dryck och drivs av att leverera matupplevelse och service i världsklass till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Kökschef, i annan ledande befattning i kök eller arbetet i en utbildande roll inom branschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större verksamheter. Du känner dig trygg i din roll som ledare med en fingertoppkänsla för att skapa hållbara och drivna team.

Vidare är du en lösningsorienterad lagspelare som tillsammans med ditt team tar dig an utmaningar på ett nytänkande och kreativt sätt. Du brinner för utvecklings- och förändringsarbete och har ett stort engagemang för att implementera nya koncept. Du är en engagerad, strukturerad och driven med en vilja att alltid sträva framåt och uppåt. Som ledare är du en förebild och trivs i en ansvarstagande roll som alltid har detaljerna och kvalitén i fokus.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska och B-körkort är ett krav.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal mellan Visita och Unionen. Arbetstiden är varierande och det kommer innebära arbete vardagar, kvällar och helger. Sista ansökningsdag är den 27augusti men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Ståhlspets, F&B Manager Vildmarkshotellet, på jonas.stahlspets@vildmarkshotellet.com eller 072-215 64 85. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Tilda Nyström, HR-chef, på tilda.nystrom@kolmarden.com.

Precis som ett besök på någon av Parks and Resorts parker så kantas jobbet av snabba vändningar, och många skratt – det är därför viktigt att du som person som gillar att arbeta i ett högt tempo i en verksamhet där ingen sitter still i båten och ingenting är omöjligt!

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02