Annons
Annons

Kreativ kökschef sökes

Quality Hotel Ekoxen

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du bli en del av Nordens rockigaste hotellkoncern?
Quality Hotel Ekoxen är ett hotell med en anrik historia som precis genomgått en totalrenovering. Vi satsar nu uppåt och framåt och söker därför efter dig som vill axla ansvaret för vårt kreativa och moderna kök.
Du kanske har jobbat som sous chef och vill ta nästa steg i karriären eller så har du jobbat som kökschef på någon välrenommerad restaurang/hotell.
Hos oss är det nära till skratt och vårat ledord är ”fun & friendly” Vi vill bjuda våra gäster på en färgrik och smakrik upplevelse, dom ska lämna oss med mersmak och ett leende på läpparna. Du kommer jobba mot uppsatta mål för både personalnöjdhet, gästnöjdhet och effektivitet.

Arbetsuppgifter:

Arbete i den dagliga driften, personalansvar för köket, schemaläggning, inventering, menyskrivning, coacha kökspersonal mot nya höjder.
Tillträde 1/4, lön enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02