Annons

Kreativ köksmästare till storslagen fjällmiljö

Vi söker nu för kunds räkning en nyfiken och driven köksmästare till en destinationsort i Härjedalen. Du som söker ska ha mångårig erfarenhet från kockyrket och ha tidigare erfarenhet från att leda ett kök i egenskap av köksmästare.

På denna vackra plats ansvarar köksmästaren för två olika kök under de varma månaderna och ytterligare ett när snön lagt sig.

Vår kund på plats ser gärna att du som person är ordningsam, organisatoriskt lagd, någon som andra gärna leds av samt att du uppskattar närheten till fjäll och natur med allt vad det innebär. Som yrkesperson förväntas du: vara nyfiken, kunna hantera både klassisk matlagning och moderna tekniker, vara drivande i utveckling av matkoncept, ha ett ekonomiskt tänk och vara insatt i hållbarhetsfrågor.

Tjänsten är en fast tillsvidareanställning på heltid så du som söker denna tjänst måste vilja bosätta dig i närområdet och ha som plan att stanna kvar över tid. Vår kund bistår gärna i att leta ett permanent boende i trakten samt att de kan hjälpa till med tillfälligt boende om anställningen hinner starta innan du hittat ditt nya drömboende.

I nära samarbete med anläggningens F&B-Manager kommer du ansvara för 5–10 kockar (beroende på säsong) och deras schema, arbetsmiljö och kompetensutveckling. I övrigt så är det generella arbetsuppgifter som gäller här: inköp, egenkontroll, bemanning, kvalité/produkt, menyer och ekonomi.

Mycket av maten som lagas här är traditionell och har hög igenkänningsfaktor för att passa fjällturistande gäster året om, men för den sakens skull är den inte daterad. Tvärtom ska allt som lämnar köket känns modernt men ändå tryggt, spännande men ändå okonstlat.

Självklart finns det enormt mycket mer att berätta om denna tjänst men det tar vi gärna när vi ses på en första intervju här på kontoret hos oss på Arenavägen 45 vid Avicii Arena i Stockholm. Har du inte möjlighet att komma hit så sätter vi upp ett videomöte i stället. Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobba@fourservice.se. Vi ser fram emot att höra av dig!

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02