Annons
Annons

Kreativ menyutvecklare

Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. www.compass-group.se

Vårt kulinariska team
Leds av vår Culinary Director Krister Dahl som har gedigen erfarenhet både som prisbelönt kock och som rådgivare till bland annat Svenska Kocklandslaget. Krister jobbar tillsammans med hela vårt kulinariska team både i Sverige och övriga Norden för att hela tiden se till att det vi serverar lever upp till vår ambition att vara nummer ett när det gäller måltidsupplevelser.

Vårt kulinariska team har fullt fokus på menyer och smaker för alla våra affärsområden. Lika viktig är maten i skolan, som den vi serverar till tjänstemannen på kontoret, industriarbetaren, rekryten eller senioren på äldreboendet.

Vem söker vi?
Vi söker en matintresserad och kreativ menyutvecklare till vårt kulinariska team! Du leder arbetet med att skapa säsongsmenyer i våra kostplaneringssystem Matilda och Mashie. Detta gör du tillsammans med representanter från driften och inköp i respektive menyråd inom skola, sjukhus, äldreomsorg. Som menyutvecklare ansvarar du för att dessa menyer svarar upp mot de kontrakts- och myndighetskrav som finns samt att de speglar de mål och visioner Compass Group har.

I rollen som menyutvecklare och dietist arbetar du även med upphandlingar och anbud i allt från att skapa anbudsmenyer till att säkerställa att näringsvärden och andra krav som finns uppfylls.

Som Compass Group dietist har du även ansvar för innehållet och utförandet av våra utbildningar inom specialkost. Dessa utförs i nära samarbete med drift och vår HSEQ avdelning. Som dietist är du också med och stöttar driften inom alla sektorer både internt och mot kund i frågor som är relaterade till din roll. Du kommer också var med och planera och genomföra matlagarträffar och kvalitetstester.

Vi arbetar i kostplaneringssystemen Matilda och Mashie där du ansvarar och administrerar för att uppdatera säsongsmenyer och att recept är korrekta vad gäller näringsinnehåll, struktur och kalkyl. Som menyutvecklare och dietist har du många olika kontaktytor inom företaget och arbetar i nära kontakt med driften, marknadsavdelningen, inköp och HSEQ. Du kommer rapportera till vår menyutvecklingschef och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten utgår från något av våra två huvudkontor, i Stockholm eller Göteborg men innefattar resor i Sverige.

Vem är du?
• Du är utbildad legitimerad Dietist med arbetslivserfarenhet inom området.
• Du har erfarenhet från storköksverksamhet eller restaurang samt god kunskap i kostplaneringssystemen Matilda och/eller Mashie.
• Vi söker dig som brinner för mat- och smakupplevelser och som tidigare har arbetat med menyplanering och receptskapande. För att vara lämplig i rollen som menyutvecklare och dietist har du ett organiserat och strukturerat arbetssätt samt god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. För att trivas i rollen är det viktigt att du tycker om att kommunicera och tala inför grupp då du ansvarar för våra specialkostutbildningar samt träffar våra kunder samt för att kommunicera ut aktuella menyer till driften.
• Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
• Du innehar körkort B.

Varför ska du välja oss?
• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida, www.urvalet.se, Obs! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare på Urvalet: Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se eller Monika Malmén, monika.malmen@urvalet.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02