Annons
Annons

Krögare

Nordic Camping Hökensås

Nordic Camping Hökensås i Tidaholm är vackert belägen i ett naturvårdsområde vid Vätterns västra strand. Hökensås är världskänt för sitt öring- och regnbågsfiske. Bland kullar och åsar finns ett trettiotal sjöar och tjärn att välja på. Vi samarbetar med Sportfiskecentrat, vi säljer fiskepaket som även inkluderar mat, och har flera bokningsagenter ute i Europa
På området finns c:a 200 campingtomter och drygt 50 stugor.

Hökensås är en del av Nordic Camping & Resort, som är Sveriges största och ledande kedja inom camping och resorts. Verksamheten bedrivs på 23 anläggningar från Östersund i norr till Helsingborg i söder. Bolagets affärsidé är att erbjuda en kedja med flera boendealternativ under ett varumärke med ett tydligt affärskoncept där gästens helhetsupplevelse står i centrum.

Vi söker nu en arrendator till vår restaurang som ligger centralt på området. Det som ingår i arrendet är restaurang med tillhörande uteservering. Vi förutsätter att du har flera års erfarenhet från restaurangbranschen och har goda kunskaper om vad det innebär att driva ett företag. Du ska vara positiv, social samt stresstålig, och vi värdesätter förmågan att kunna skapa trivsel bland våra gäster. Du ska även ha en vilja att utvecklas tillsammans med campingen, samt vara med och skapa bra paket för att öka beläggningen på camping och restaurang under för- och eftersäsong.

Vill du veta mer kontaktar du Monica Andersson på 0502-213 33 eller mailar till monica.andersson@nordiccamping.se

Urvalet sker löpande så missa inte chansen men vi vill ha din ansökan senast 2018-03-15, och vi förbehåller oss rätten att teckna avtal innan detta datum om vi finner rätt intressent.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02