Annons

Driva restaurangen på Falkenbergs Golfklubb

Falkenbergs Golfklubb

För start kommande säsong 2022 går Falkenbergs GK ut med en upphandling för vår golf restaurang. Vill ni vara med på vår spännande resa framåt där kvalitet, glädje och gemenskap är ledord för hela anläggningen.

Falkenbergs Golfklubb är en modern och utmanande anläggning med 27-hål och hög mysfaktor som sträcker sig genom böljande landskap och vacker natur. Banan passar alla typer av golfare från nybörjare till elitspelare. Vår 18-hålsbana är en av golfens pärlor på västkusten som många golfare väljer att besöka varje år och klubben har funnits sedan 1949.

Falkenbergs Golfkrog har genom åren samlat på sig ett gott renommé och platsen är ett återkommande besök för många både lokala som gästande matgäster.

Området Brune Kulle som är Falkenbergs nya bostadsområde ligger i anslutning till klubben och växer snabbt. Falkenbergs som matstad med ”white guide” står sig stark som en attraktiv turiststad där matupplevelsen står i centrum.

Facilitetsmässigt för krögaren:

Vi erbjuder er möjligheten att driva en fullt möblerad restaurang med en trevlig uteservering. Det finns möjligheter till lite mindre konferenser etc. på anläggningen. På banan finns även en kiosk, ett naturligt stopp och en fantastisk chans att erbjuda något speciellt till golfarna som behöver tillskott på energi.

Tusentals golfspelare passerar klubben, men vi ser gärna att vår nya krögare också lockar många fler gäster än bara golfarna, till café, luncher och middagar. Det finns även möjligheter att servera julbord och arrangera olika temakvällar.

Köket är ett öppet kök med ett separat diskrum och ett litet kontor. Alla inventarier så som kylar, frys och stekbord med mera finns inom kökets väggar. Matsalen består av möblerade 70–100 sittplatser fördelade mellan två delar med ena delen med fantastisk utsikt över banan och den andra delen med en öppen eldstad som en naturlig mittpunkt. Det finns även en stor nymöblerad uteplats som är placerad med sol under större delen av dagen.

Det gångna året hade vi 44 000 registrerade starttider på vår 18-håls bana. Utöver dessa hade vi besökare på klubben i samband med kurser, lektioner, företagsevenemang och olika typer av gruppbokningar.

Vi förutsätter att ni har erfarenhet av restaurangverksamhet. Naturligtvis är ni som personer positiva, sociala och stresståliga. Vi värdesätter högt förmågan att entusiasmera och skapa trivsel bland våra gäster och medlemmar. Ni får gärna ha en anknytning till golfsporten och tillsammans skapar VI en härlig upplevelse och helhet.

För rätt personer erbjuder vi en fin möjlighet att driva restaurang i spännande miljö till mycket förmånliga villkor. Vi vill gärna lyssna på era egna idéer om hur man driver och utvecklar vår restaurang.

Kontakta oss på info@falkenbergsgolfklubb.com eller ring vår Klubb & Marknadschef Fredrik Hansson på 0709–299201 för mer information.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02