Annons
Annons

Krögare/arrendator

Nordic Camping Skönstavik

Nordic Camping Skönstavik är en barnvänlig familjecamping i vackra Blekinge. Vi har c:a 200 campingtomter, fem villavagnar för uthyrning, 20 stugor i olika klass. Vårt nyförvärv är tio “naturnära hotellrum, som är lyxigt boende á la hotellrum med utsikt över vattnet.

Skönstavik är en del av Nordic Camping & Resort, som är Sveriges största och ledande kedja inom camping och resorts. Verksamheten bedrivs på 24 anläggningar från Östersund i norr till Helsingborg i söder. Bolagets affärsidé är att erbjuda en kedja med flera boendealternativ under ett varumärke med ett tydligt affärskoncept där gästens helhetsupplevelse står i centrum.

Vi söker nu en arrendator till vår restaurang som ligger otroligt vackert och strategiskt på campingen. Maskinmässigt är restaurangen välutrustad med allt från dubbla fritöser till centralfläkt och kombiugn. Vi förutsätter att du har flera års erfarenhet från restaurangbranschen och har goda kunskaper om vad det innebär att driva ett företag. Du ska vara positiv, social samt stresstålig, och vi värdesätter förmågan att kunna skapa trivsel bland våra gäster. Du ska även ha en vilja att utvecklas tillsammans med campingen, samt vara med och skapa bra paket för att öka beläggningen på camping och restaurang under för- och eftersäsong.

Campingen och restaurangen ligger strategiskt bra vid västra infarten till Karlskrona och vi tillhandahåller ett antal nygjorda parkeringsplatser för att främja restaurangens gäster. Stora möjligheter till dagens lunch.

Vill du veta mer kontaktar du Stefan Schmidt på 08-52012613, eller mailar till stefan.schmidt@nordiccamping.se. Urvalet sker löpande så missa inte chansen, men vi vill ha din ansökan senast 2018-05-15, och vi förbehåller oss rätten att teckna avtal innan detta datum om vi finner rätt intressent.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02