Annons

Krögare/arrendator sökes till Stora Karlsö

Stora Karlsö

Stora Karlsö är ett av Gotlands mest spektakulära utflyktsmål och ligger en halvtimmes båtresa från Klintehamn. Under säsongen maj-augusti kommer ca 10 000 besökare till ön, varav ca 4000 övernattar. Många kommer för att njuta av naturen och lugnet men även av en god måltid i restaurangen som ligger vid vattnet med vacker utsikt över Norderhamnsviken. Restaurangen erbjuder frukost, lunch, middag, och en cafédel med fika, glass och souvenirer.

Man lever på en begränsad yta och arbetet är intensivt och genom god kontakt med övrig personal på ön kan man bli som en stor familj och få många trevliga stunder både på och mellan arbetspassen.

Stora Karlsö ägs av Karlsö Jagt- och Djurskyddsförenings Aktiebolag. Genom åren har restaurangen drivits av flera krögare med i stort sett samma koncept. Vi söker nu en krögare som är intresserad av att driva restaurangen och vara en del av det som gör ön så populär.

Att driva krog på Stora Karlsö är en spännande utmaning! Passar detta dig?

Vi hoppas att du tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla Stora Karlsö till en trivsam plats med en ojämförlig helhetsupplevelse för alla besökare!

För mer information gå in på www.storakarlso.se/karlsorestaurangen/krogare-sokes/

Vi ser fram emot din kontakt!

Välkommen!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02