Annons
Annons

Kulinarisk kreatör

Orbaden Spa & Resort

Orbaden Spa & Resort söker en kulinarisk kreatör!

Nu har vi en ledig position som kulinarisk kreatör på det prisbelönta hotellet vid Hälsinglands riviera. Som kock hos oss arbetar du i ett nyrenoverat kök med fantastiska medarbetare, på en plats som inte sällan kallats en av Sveriges vackraste, 3 timmar med tåget från Stockholm. Vår à la carte har fokus på det gröna och anläggningen har sin egen 2000m2 stora ekologiska odling, Orbaden Eko Odling, varifrån kockarna under sommarsäsongen får dagliga leveranser av grödor.

Orbaden har en internationell prägel med gäster från när och fjärran. Hotellet är öppet året runt och har ingen lågsäsong – under sommaren uppskattas särskilt vår kilometerlånga sandstrand och under vintern är skidturismen populär, medan konferensgästerna kommer året om.

Vår ledande devis är att tänka globalt men agera lokalt. Lokala råvaror står i centrum, allt från våra egenodlade kulturarvsgrödor till närproducerade dessertostar, dessutom är vi konceptrestaurang för champagnehuset Champagne Taittinger. Vi kallar det lyx och flärd på Hälsingevis!

Välkommen att skicka din ansökan till kristian@orbaden.se senast den 15 augusti.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02