Annons

Kvalitetsansvarig

Best Western Plus Hotel Noble House

Om arbetsplatsen
Best Western Plus Hotel Noble House är ett familjeägt fullservicehotell i centrala Malmö med 137 rum, restaurang och konferens. Restaurangen och hotellet har precis genomgått stora förändringar då en stor renovering precis har avslutats. Detta innebär att du kommer att arbeta i nya fräscha miljöer och med en rad nya koncept. Vi söker nu en Kvalitetsansvarig som kommer att bli del av ett härligt gäng på ett av Malmös bästa och mest omtyckta hotell.
Teamkänslan på Noble House är viktig och vi sätter stort värde i att ha kul tillsammans. Vår kultur präglas av ett starkt engagemang, stor frihet under ansvar och bra samarbete. Vårt motto är ”att få människor att känna sig sedda” och det gäller både våra gäster, kollegor och samarbetspartners.

Om rollen

Som Kvalitetsansvarig har du huvudansvaret för att hotellet är helt och rent. Du har personal och avdelningsansvar för hotellets tvätteri och lobbystäd, 2 personer i dagsläget, och svarar för att kommunikationen och uppföljningen med vårt externa städbolag fungerar. Du är ambassadör för vårt koncept ”Fun Living” och samarbetar med alla avdelningar dagligen. Du ansvarar för att hotellet når upp till de krav som ställs från Best Western och Svanen då vi är ett miljöcertifierat hotell.

I tjänsten ingår även inventering av rum, kvalitetskontroller, beställning av förbrukningsmaterial, inköp till rum och allmänna utrymmen, utsmyckning och dekorationer och genomförande av diverse andra projekt.

Vem är du?

Eftersom det är en bred tjänst med många olika arbetsuppgifter är det av yttersta vikt att du är strukturerad, självgående och en ”doer”. Prestigelöshet och flexibilitet är andra viktiga personliga egenskaper som krävs för att kunna leverera ett gott resultat hos oss.

Vi söker en person med erfarenhet av liknande tjänster som med positiv energi och eget driv vill arbeta långsiktigt med en fin hotellprodukt i en spännande bransch. Det krävs god social kompetens och du skall trivas med att arbeta med människor av varierande bakgrund och nationalitet. Ett sinne för detaljer, inredning och kvalitet är en förutsättning, goda kunskaper i svenska, god datorvana samt körkort är ett krav. Ytterligare språkkunskaper och tidigare erfarenhet från bokningssystem är meriterande.

Hur ansöker du?
Detta är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning och med tillträde snarast. Vi följer kollektivavtal och har ett generöst friskvårdsbidrag. Vi intervjuar lämpliga kandidater löpande så ansök så snart som möjligt och senast den 26/3.

Ansökningar tas endast emot på anton.hallstrom@hotelnoblehouse.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02