Annons
Annons

Kvalitetsansvarig (KA)

Best Western Plus Åby Hotel

Åby Hotel ingår i HKC Hotels som ägs av familjen Östlundh. I företaget finns även Hotel Kung Carl i Stockholm, Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö, Best Western Hotell Hudik i Hudiksvall samt Clarion Hotel i Örebro. I april 2019 slår vi upp dörrarna till Åby Hotel i Göteborg/Mölndal. Vi öppnar ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. Hotellet ligger i direkt anslutning till den nya Åbymässan och ÅbyTravet med sina 17 nya konferenslokaler. Den 16 våningar höga byggnaden består av hotell, möteslokaler, takterrass med lounge, kontor och Friskis & Svettis-gym.

Kvalitetsansvarig
Vi söker nu en Kvalitetsansvarig som ska ansvara för hotellets städ- och underhållsavdelning, samt garantera att vi håller hög kvalitet både i allmänna utrymmen och på hotellrum. Tjänsten innebär att du har ansvaret för den verksamhet som bedrivs i städet och det arbete som utförs av upphandlad städentreprenad samt vaktmästartjänster.

Du är noggrann, effektiv, serviceminded, har ett öga för detaljer och har tidigare erfarenhet från personalledande arbete på hotell eller liknande verksamhet.
Arbetet pågår tidvis i ett högt tempo och det är därför viktigt att du är stresstålig och har förmåga att prioritera. Eftersom vi arbetar mycket i grupp är det en förutsättning att du har lätt för att samarbeta med andra.

Som KA ska du göra ditt yttersta för att en effektiv gäst- och kundvård bedrivs, mottot är att ingen gäst ska lämna oss missnöjd. Som ”lagkapten” för din avdelning skall du föregå med gott exempel i alla lägen och sträva efter en god anda, leda och entusiasmera.
KA ansvarar för ett verksamhetsområde där arbetsbelastning och de tider då arbetet genomförs, varierar.

-Kvalitetsansvarig ingår i ledningsgruppen och rapporterar till hotellchef!
-Tillträde så snart som möjligt
-Lön enligt överenskommelse
Välkommen med ditt CV till martin.nordqvist@abyhotel.se senast 18 februari.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02