Annons
Annons

Kvalitetsansvarig

Clarion Hotel Örebro

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Clarion Hotel har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Clarion Hotel Örebro är en fyrstjärnig fullserviceanläggning. Utöver våra 136 rum, varav 2 sviter, finns relaxavdelning, en omfattande bar- och restaurangverksamhet samt konferensavdelning.

Vi söker nu en kvalitetsansvarig som ska ansvara för hotellets städ- och underhållsavdelning, samt garantera att vi håller hög kvalitet både i allmänna utrymmen och på hotellrum. Du är noggrann, effektiv, serviceminded, har ett öga för detaljer och har tidigare erfarenhet från personalledande arbete på hotell eller liknande verksamhet.
Som kvalitetsansvarig ingår du i hotellets ledningsgrupp och rapporterar till hotelldirektören. Arbetet pågår tidvis i ett högt tempo och det är därför viktigt att du är stresstålig och har förmåga att prioritera. Eftersom vi arbetar mycket i grupp är det en förutsättning att du har lätt för att samarbeta med andra.

Välkommen med din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02