Annons
Annons

À La Carte Kock

Mosebacke Etablissement

Södra Teatern och Mosebacke är Stockholm äldsta och mest mytomspunna kulturetablissemang som skapar gränsöverskridande upplevelser till alla som välkomnar alla.
Vi presenterar ett brett utbud av inkluderande, samtida kultur inom scenkonst, konserter, klubbar, mat och dryck samt möten och event.

Mosebacke Etablissement har ett nyrenoverat öppet kök, en nyrenoverad matsal, Stockholms bästa utsikt och ett matkoncept bestående av ”vegetarisk comfort food”.

2018 listades Mosebacke Etablissement för första gången i White guide.

Restaurangen har cirka 150 platser inomhus och en mycket välbesökt uteservering. Vi serverar lunch, middag och brunch i en ombonad bistromiljö. Tack vare framgången söker vi nu ännu mer personal:

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet, relevant utbildning och ett stort intresse för vegetarisk matlagning.
Du vill samarbeta med härliga kollegor, är intresserad av att utvecklas hos oss och har en positiv attityd. Du kan jobba kvällar och helger. Du är självständig, kreativ och tar egna initiativ. Du klarar ett högt tempo utan att kompromissa med service, kvalitet och noggrannhet.

Välkommen med din ansökan till kökschef Håkan Hederstedt, hakan.hederstedt@sodrateatern.com.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02