Annons
Annons

Lifestyle Managers till Quintessentially

Quintessentially

Quintessentially är världens ledande concierge service där våra Lifestyle Managers finns tillgängliga 24 timmar om dygnet. Med ett enda telefonnummer finns hjälpen där när våra medlemmar behöver det för att ge dem mer tid att spendera på annat. Oavsett om det handlar om att boka ett bord i sista minuten, finna drömhuset, beställa ett blombud, planera vinterns semester eller hjälpa till med att hitta den perfekta presenten så finns Quintessentially där för att ta hand om allt så att de inte behöver det.

Quintessentially håller alltid utkik efter drivna, kreativa och energiska personer att ansluta till sina team i Norden är just nu på jakt efter nya medarbetare till sitt kontor i Stockholm. Om du letar efter en annorlunda och spännande framtid där du kan göra skillnad i ett bolag som erbjuder både upplevelser och professionella möjligheter så kan detta vara precis det du söker.

Detta gör dig till en ideal Lifestyle Manager:

  • Du pratar och skriver minst 2 av följande språk flytande: svenska, danska, norska eller finska.
  • Du pratar och skriver engelska flytande.
  • Du har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke.
  • Du har ett intresse av försäljning.
  • Du är lyhörd, noggrann och har en hög kreativ känsla för detaljer.
  • Du är en problemlösare av rang och är alltid ute efter att ge det lilla extra.

Du blir anställd på heltid tillsvidare med en inledande provanställning. I tjänsten förekommer kvälls- och helgjobb.

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering. För ytterligare information kontakta Zofie Sandman, 070-815 80 91 alt zofie@pointpeople.se.

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02