Annons
Annons

Lönechef med HR-erfarenhet

Strömma

Strömma är Skandinaviens största upplevelseföretag med anor från 1800-talet. Vi producerar och levererar upplevelser, aktiviteter och nöjen i norra Europa. Idag finns vi representerade med ca 30 varumärken i Sverige, Norge, Danmark samt Finland, Tyskland och Nederländerna. Vår vision är att vara norra Europas mest hållbara upplevelseproducent och leverantör. Vi vill skapa minnen för livet genom att erbjuda de mest kreativa, överraskande och personliga upplevelserna. Läs mer om oss på www.stromma.com

Vår nuvarande Lönechef går nu vidare efter många år i företaget och vi söker hennes efterträdare. Du kommer att leda och driva det dagliga operativa arbetet kring lönehanteringen samtidigt som det är en viktig strategisk roll där du proaktivt utvecklar våra processer, rutiner och system. Du kommer också att ansvara för vårt HR arbete och personalfrågor. Rollen innebär ett nära samarbete med våra verksamheter, enheter och medarbetare runt om i organisationen. I ditt team har du idag en löneadministratör samt att du arbetar i tät dialog med vår ekonomiavdelning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till COO. Placering är på vårt huvudkontor på Skeppsholmen, Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en roll som Lönechef, med fördel från liknande verksamhet med geografisk spridning inom besöksnäringen och med förståelse för ett högt flöde av säsongsanställningar. Meriterande är också tidigare erfarenhet av HR-arbete med kunskap i arbetsrätt och avtalshantering. Vi vill även att du har en grundläggande kunskap inom ekonomi och redovisning. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Du är affärsmässig, har en framåtanda och bidrar aktivt till utveckling. Du trivs i en föränderlig värld och du anpassar dig enkelt till ändrade förutsättningar. Som person är du trygg i din roll, har en tydlig och pedagogisk kommunikation. Samtidigt är du en teamplayer som gillar att vara ansiktet utåt och operativt engagerad utifrån lönehantering och personalfrågor. Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och noggrann i ditt arbete samt har ett intresse för siffror och resultat. Meriterande är både kunskap och intresse för olika system och rapporter.

Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan senast den 15 april. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering & Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02