Annons

Maintenance Manager

Clarion Sign

Vi har en självklar målsättning att Clarion Sign ska ha den mest passionerade personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Vi söker därför kreativa och personliga talanger fylla med passion som kan leverera en service utöver det vanliga. .

Maintenance Manager (Fastighetschef) (MM) rapporterar till Hotellchef på Clarion Sign (HM) och är en del av Signs avdelningschefsgrupp.

Tjänsten innefattar ansvar för:
MM är en del av Signs avdelningschefsgrupp
Drift- och Personalansvar för alla som arbetar inom fastighetsavdelning & IT
Brand och säkerhetsansvar
Fastighetens underhåll, drift, skötsel och budget
Övergripande tekniskt ansvar för systerhotellet Clarion Amaranten.

I tjänsten ingår:
• Att leda och fördela arbetet för samtliga anställda inom fastighetsavdelningen. Aktivt användande av Maintenance task i Cenium och ALICE för att driva arbetet.
• Att underhålla och reparationsarbeten sker på så sätt att företaget följer gällande regler såväl i lagstiftning som Clarion Hotels policy.
• Drift och service av samtliga el och VVS tekniska installationer samt energiförbrukning
• Ansvar även för arbeten som utförs av utomstående entreprenadföretag såväl kontraktsbundna som temporära tjänster
• Utarbeta handlingsplan för avdelningen samt budgetera och kostnadsberäkna löpande underhåll samt deltaga vid budgetering vid mera omfattande investeringar i form av maskinanskaffning och ombyggnationer
• Genomföra självständiga avtal med entreprenadföretag baserat på tre anbud och Investment Application eller inköpsorder
• Utarbetar kostnadsbudget och ettårs- respektive femårsplaner för fastighetsavdelningen. Detta sker i samråd med fastighetsägaren där delning av kostnaderna blir aktuella
• Uppföljning att budgeterade summor efterlevs
• Beslutar i samarbete med VD & HM om åtgärder som påverkar driftkostnader.
• Ansvarar för skötsel och kontroll av hotellets tekniska brandskydd samt reservkraftsanläggningar
• Ansvarar för att alla punkter i SOS-manualen följs upp med månatliga brandlarmstest i samarbete med HM
• Utarbetar tjänstgöringsschema och semesterlistor
• Egna mål i överensstämmelse med bonusplan per år.
• Utöver ovanstående åtagande står fastighetschefen, tillsammans med VD och HM, som kontaktman för fastighetsägaren

Clarion Sign
På Clarion Sign jobbar vi med mer än ”vanlig” hotelldrift. Vår vision är att öka livskvaliteten för gäster och medarbetare. Det innebär att vi har mycket mer än att sälja hotellrum för ögonen, vi ser även till helheten och gör ett fotavtryck även utanför hotelldörren, bland annat genom vårt CSR arbete och ISO 14001 certifiering.

Vi ser oss ständigt om efter nya möjligheter att utveckla både vår service, våra medarbetare och vår fastighet genom samarbetspartners, fastighetsägare och oss själva. Genom att jobba med oss får du chansen att vara med om spännande hotellprojekt som påverkar Clarion Hotels och i synnerhet Clarion Signs utveckling.

Clarion Hotel Sign, Stockholms största hotell, med över 10 år som den naturliga mötesplatsen för såväl Stockholmare som inresta besökare, är inne på en spännande utvecklingsresa. På Sign utvecklar vi morgondagens hotellupplevelser såväl servicemässigt som digitalt. Med 558 hotellrum, ett stort antal mötesmöjligheter (2-700 personer), Selma City Spa, Kitchen & Table Norrmalm Restaurant & Bar och mycket mer, erbjuder vi fullservice upplevelser till alla gäster. Vi är stolta över vår passionerade kultur. Vi kallar det ”Clarion Living – Not just Staying”.

Vi erbjuder
Du får goda utvecklingsmöjligheter i Nordens mest spännande och expansiva hotellkoncern, Nordic Choice Hotels med hotell på 100 destinationer och 13.000 anställda. Hos Clarion Sign välkomnas du in i ett prestigelöst och teamorienterat klimat. Vi arbetar tillsammans för att uppnå våra mål och vi har stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. På Clarion Sign strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och sex månaders provanställning tillämpas.

Helgarbete förekommer.

Ansökningar behandlas löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte – hör av dig till oss redan idag om du kan vara den vi söker!

Om du har några frågor tveka inte att höra av dig till Joel Kral, Hotel Manager

E: joel.kral@choice.se

M: +46 722 27 37 09

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02