Annons
Annons

Maintenance & Security Manager

Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends hittar du mitt i Arenastaden, Solna, med Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia som närmaste grannar. Med våra 650 rum fördelat på 25 våningsplan är vi störst i området. Här finns 13 konferenslokaler, 2 bankettsalar, 2 restauranger och en lobbybar. Vi kan ta emot grupper om 2-2000 deltagare – välkommen till eventhotellet för de stora ögonblicken!

På Quality Hotel Friends är vi modiga, tävlingsinriktade och nytänkande. Vi jobbar ständigt med nya spännande koncept och idéer för att skapa en levande och reflekterande arbetsplats där arbetsglädje och gästnöjdhet står i fokus.

Tjänsten innefattar ansvar för:
• Maintenance & Security Manager är en del av Quality Hotel Friends Operativa Ledningsgrupp.
• Drift- och Personalansvar för alla som arbetar inom fastighetsavdelning & IT.
• Brand och säkerhetsansvar.
• Fastighetens underhåll, drift, skötsel och budget.

I tjänsten ingår:
• Att leda och fördela arbetet för samtliga anställda inom fastighetsavdelningen. Aktivt användande av ALICE som felanmälanssystem för att driva det dagliga arbetet..
• Att underhålla och se till att reparationsarbeten sker på så sätt att företaget följer gällande regler såväl i lagstiftning som Strawberrys policy.
• Drift och service av samtliga el och VVS tekniska installationer samt energiförbrukning. Att i vårt styrsystem PMI ansvara för prognoser samt rappportering av förbrukning inom VAKET.
• Ansvar även för arbeten som utförs av utomstående entreprenadföretag såväl kontraktsbundna som temporära tjänster.
• Utarbeta handlingsplan för avdelningen samt budgetera och kostnadsberäkna löpande underhåll samt deltaga vid budgetering vid mera omfattande investeringar i form av maskinanskaffning och ombyggnationer.
• Genomföra självständiga avtal med entreprenadföretag baserat på tre anbud och Investment Application eller inköpsorder.
• Utarbetar kostnadsbudget och ettårs- respektive femårsplaner för fastighetsavdelningen. Detta sker i samråd med fastighetsägaren där delning av kostnaderna blir aktuella.
• Uppföljning att budgeterade summor efterlevs.
• Beslutar i samarbete med hotellchef om åtgärder som påverkar driftkostnader.
• Ansvara för skötsel och kontroll av hotellets tekniska brandskydd samt reservkraftsanläggningar.
• Ansvarar för att alla säkerhetsföreskrifter följs upp med månatliga/kvartalsvisa tester ex.vis brandlarm, sprinkler.
• Utarbetar tjänstgöringsschema och semesterlistor för avdelningen.
• Utöver ovanstående åtagande står fastighetschefen, tillsammans med VD, som kontaktman till fastighetsägaren. MM rapporterar till hotellchef.

Vi erbjuder
Du får goda utvecklingsmöjligheter i Nordens mest spännande och expansiva hotellföretag, Strawberry. Som anställd har du fina förmåner genom vårt förmånsprogram för anställda – Super Colleague, till exempel fyra fria hotellnätter per år & rabatt i våra restauranger.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och sex månaders provanställning tillämpas.

Helgarbete förekommer.

Ansökningar behandlas löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte – hör av dig till oss redan idag om du kan vara den vi söker!

Om du har några frågor tveka inte att höra av dig till hotellets VD Christel Ericson: christel.ericson@strawberry.se

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt – för den som håller i en konferens eller för den som bara vill njuta av lite kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att våra gäster kan luta sig tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen – de som verkligen betyder något.

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ är en del av Strawberry.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02